Jedinečné podzimní doplňky, které musíte mít!

Tagy:  originální doplňky, podzim, náušnice, náhrdelník, šála, prsten

Sponzorované odkazy:

Jedinečné podzimní doplňky, které musíte mít!

Pravdou je, že studené podzimní dny příliš nepřejí barvám, jako tomu bylo v létě. Proto ale nemusíte nutně zoufat, raději se zaměřte na doplňky, které dovedou každý, byť obyčejný outfit, k naprosté dokonalosti.

Museli jste chtě nechtě oblíknout huňatý svetr, kabát, navléci se do kozaček a teď si připadáte jako šedá, nevýrazná myš? Pak jsou tu přesně pro vás tyto úchvatné, barevné náramky připomínající teplé letní dny, kdy slunce takřka nezapadá za obzor. Sada pestrobarevných doplňků vám rázem vykouzlí úsměv na rtech a zbaví vás pesimistických a chmurných myšlenek, tak smělě do nich!

V hlavní roli barvy, autor: polyvoreV hlavní roli barvy, autor: polyvore

Co byste to byla za stylovou ženu bez extravagantního a abstraktního prstenu? Listy jsou symbolikou podzimu, proto je tento bižu šperk trefou do černého.

Nezapomeňte prsten, autor: polyvoreNezapomeňte prsten, autor: polyvore

Yves Sant Laurent je značka proslulá svými do detailu vypracovanými šperky a dokonalými doplňky, což názorně potvrzuje právě tento náhrdelník. Zdánlivě jednoduché barevné kombinace skvěle ladí s oblými tvary a použitým materiálem. Teď už máte důvod obléknout jednoduché koktejlové šaty, které vám roky leží na dně skříně, tento doplněk jim dodá zcela jiný rozměr krásy a elegance.

Jedinečný náhrdelník od YSL, autor: polyvoreJedinečný náhrdelník od YSL, autor: polyvore

Bez šály ani ránu! To by mělo být podzimní krédo každé ženy, která si nejenom nechce uhnat chřipku, ale navíc si potrpí na módní trendy. V jednoduchosti je krása, proto vsaďte na studené odstíny lila a zelené.

Šálka je základ, autor: polyvoreŠálka je základ, autor: polyvore

Dokonce i sychravý podzim slibuje sem tam jasné a slunečné dny. Předejděte zbytečným vráskám a pořiďte si brýle, se kterými zaujmete opravdu každého kolemjdoucího.

Brýle do slunečných dní, autor: polyvoreBrýle do slunečných dní, autor: polyvore

Plesová sezóna je za rohem a spolu s ní otázka, co na sebe. Pakliže nechcete zbytečně utrácet, stačí oprášit loňský model a vyladit jej zbrusu novým, unikátním náhrdelníkem, ve kterém budete jedinečnost sama.

Oslňte na každém večírku či plese, autor: polyvoreOslňte na každém večírku či plese, autor: polyvore

Náušnice jsou samozřejmostí pro každý běžný den i celovečerní party. Tyto jemné zlaté ,,vysačky“ s příjemným růžovým kamínkem potěší.

Jemné náušnice potěší, autor: polyvoreJemné náušnice potěší, autor: polyvore

Sháníte originální gumičku do vlasů, ale nechcete být za cirkusového klauna? Pak vsaďte na kombinaci kovu a ostrých tvarů, která je nesmrtelná. Pozor však na drobná zranění!

Ta trochu jiná gumička, autor: polyvoreTa trochu jiná gumička, autor: polyvore

Článek Jedinečné podzimní doplňky, které musíte mít! byl publikován 10. listopadu 2012 v 18.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...