Dámské spodní prádlo pro letošní léto

Tagy:  spodní prádlo, podprsenky, push-up, kalhotky, svatební prádlo, dámské spodní prádlo, prádlo

Dámské spodní prádlo pro letošní léto

Podívejte se na sebe a odpovězte, jaké máte na sobě právě teď spodní prádlo? Jedná se o kvalitní kousek? Je černé, bílé nebo seprané? Pokud odpovíte především kladně, znamená to, že si dokážete sama sebe nejen hýčkat v kvalitním a luxusním spodním prádle, ale také to, že máte pozitivní vztah k módě. Víte, jaké spodní prádlo bude pro letošní léto absolutně IN?

Na barvě záleží

Dámské spodní prádlo by mělo být nejen kvalitní, pohodlné, moderní a sexy, ale také by mělo dodržet jisté pravidlo. Spodní prádlo by mělo kopírovat barvu vašeho svrchního oblečení. Letošní léto si můžete dovolit vaše spodní prádlo provokativně a záměrně vykukovat. Dokonce si některé části můžete obléknout navrch a nosit ho jako svrchní oblečení. Jedná se o takové korzety či košilky.
Mimořádnou pozornost si zaslouží i různé jemné aplikace. Stojí za to připomenout, že jakékoliv přívěsky a kamínky jsou nesmírně moderní.
Co se týče barev, zajisté budete dokonalé v klasické bílé, černé a tělové barvě. Dámy, které se nebojí něčeho odvážnějšího, mohou sáhnout po tyrkysové, modré, čokoládové, šedé nebo fialové, jahodové, borůvkové a růžové barvě.
Co je absolutně IN? Kombinujte dvě barvy. Trendy je hnědo-tyrkysová, šedo-růžová a modro- bílá. A nebojte se různých vzorů – květů, puntíků, ornamentů a proužků.

Košíčky ano či ne

Léto je plné slunce a dámy většinou nosí volnější nebo naopak svůdnější oblečení, které odhaluje jejich svůdný dekolt. Takové střihy oblečení jsou založeny na perfektní konstrukci podprsenky se zvedacím efektem – tzv. push up. V kurzu jsou hlavně hladké a bezešvé košíčky, které krásně vypadají obzvláště pod přiléhavé oblečení. Na první pohled to vypadá, že vlastně ani žádné prádlo na sobě nemáte. Jestliže máte ráda krajky, i Vy přijdete na své. Zdobení krajkou a motivy mimo košíčky je letošní léto více než žádoucí.

Nakupujeme prádlo

Podle názoru módních návrhářů by měla mít každá žena v šatníku tři základní druhy spodního prádla. Jedná se o spodní prádlo podle jeho využití. Za prvé by váš šatník měl obsahovat klasické pohodlné a příjemné prádlo na denní nošení. Dále vyztužené zdobené prádlo převážně pod společenské oblečení. A jestliže jste žena, která miluje sport, tak si obstarejte pevné prádlo ze speciálního materiálu.
Důležité pravidlo je, aby žena měla spodního prádla dostatek. V létě dosahují teploty teploměru do opravdu tropických čísel. Buďte vždy svěží a voňavá. Speciální prádlo je pak pod svatební šaty (to už je ale zcela jiná kategorie).

Nezapomínejte na kalhotky

Většina žen si nakoupí hromadu krásných podprsenek, ale k tomu už žádné kalhotky. Dle různých statistik vyplynulo najevo, že se mnohem více prodává samostatných kousků podprsenek, než krásné soupravy. Nezapomínejte tedy vhodně tyto kousky sladit, aby váš celkový dojem působil svůdně a stylově.

Článek Dámské spodní prádlo pro letošní léto byl publikován 10. června 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...