I v létě můžeme nosit kozačky aneb letní kozačky

Tagy:  boty, obuv, dámské boty, kozačky, podpatky, originální, letní kozačky

Sponzorované odkazy:

I v létě můžeme nosit kozačky aneb letní kozačky

Ač se nadpis může zdát poněkud bláznivý, nejedná se o žádný žert, ale o skutečnost. Ano! Právě letošní léto budou nesmírně trendy a stylové letní kozačky. A jistě máte za pravdu, že bot není nikdy dost. Jedná se o nejdůležitější a nenahraditelným doplněk každého z nás. Právě boty dokáží promluvit o našem celkovém outfitu. Letošní léto 2010 se o podtržení celkového dojmu postarají letní kozačky. Nejen že budeme stylové, ale takové boty dokáží patřičně okořenit náš look a navíc naprosto úžasně prodlouží nohy. Jestliže si nevíte rady, jestli si pořídit sandálky nebo letní kozačky, přečtěte si následující řádky, a pak teprve jděte nakupovat.

Boty v kombinaci s oblečením

Pokud už teď říkáte, že v létě přece nemůžete nosit kozačky, jste na omylu. Nezavrhujte tuto super módu dříve, aniž byste je vyzkoušela. Tyto botky vypadají nesmírně krásně. Na první pohled jsou zvláštní, ale uvidíte, že ke kraťasům, minisukním, ale i šatům a samozřejmě kalhotám, budou nesmírně IN.
Pokud se ve vašem šatníku najdou kalhoty s nízkým rozkrokem, takové boty se k nim také hodí. Nebudete působit příliš obyčejně. Dokáží z vás vykouzlit přitažlivou dámu. Pokud si myslíte, že máte příliš silné kotníky a lýtka, že se do takových bot nevejdete, jste na omylu. Zajděte se podívat do obuvi a vyzkoušejte si letní kozačky i vy.

Ponožky?

Nemějte strach, v letních kozačkách se vám noha nemůže zapařit. Tyto letní kozačky mají totiž hned několik praktických a módních záležitostí. Patří mezi ně např. větrání, tj. perforace, prostřihy, a někdy mají otevřenou i špičku nebo dokonce i patu. Botky jsou vždy vyrobeny z kvalitních materiálů, v kterých se noha nepotí. Tyto letní kozačky se nosí zásadně na bosé nohy. Pokud si stále myslíte, že se vám noha zapotí, můžete jako prevenci použít např. pudry na nohy, které zabraňují nadměrnému pocení.
Boty se vyrábějí v různých velikostech, stylech a provedení. Jestliže si plánujete procházku do lesa, sáhněte raději po kozačkách s pohodlnou nízkou platformu (podrážku).
Tento styl bot je nejen praktický a trendy, ale při správné volbě vydrží déle než jednu sezonu.

Buďte originální

Letní kozačky se vyrábějí hlavně z jemné kůže a semiše. Převládají různé ozdoby, jako např. lakované efekty a výjimečně i textilie.
Co se týče barevného provedení, módní jsou tzv. nature (přírodní) barvy. Velice efektivně vypadají v kombinaci s kůží. Z dalších barev jsou módní fialová, vínová, modrá, písková a šedá. Klasické hnědé, černé a bílé kombinace jsou samozřejmostí.
Letní kozačky mohou být na nízkém, ale i na vysokém podpatku. Vybrat si můžete i z jejich tvarů – kuželovitý nebo jehlový – záleží jen na vás.Důležitou roli hraje i správná výška bot. Mohou být nad kotníky nebo dokonce až pod kolena.

Proč právě letní kozačky?

Proč si pořídit letošní léto tyto boty? Nejen že jsou absolutním hitem, ale navíc dokáží dotvarovat nohu, jsou sexy a nesmírně pohodlné, dají vašemu outfitu tu pravou šťávu, budete originální a navíc vám tyto boty vydrží i několik sezón.
Tak na co čekáte? Běžte se podívat do nejbližší obuvi, třeba na letní kozačky zrovna „narazíte“.

Článek I v létě můžeme nosit kozačky aneb letní kozačky byl publikován 12. června 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...