Kozačky nad kolena a sukně

Tagy:  kozačky nad kolena, kozačky nad kolena a sukně, asymetrická sukně, krátká sukně, midi sukně

Sponzorované odkazy:

Kozačky nad kolena a sukně

Jakmile jednou obujete kozačky nad kolena, už nebudete chtít jiné boty, jsou totiž neuvěřitelně sexy, a co teprve se sukní. Nosí se kožené i semišové k sukni krátké, midi i dlouhé s rozparkem. Co se barvy týče, mít černé kozačky je skvělý základ pro jakékoliv kombinování, zkuste ale i další odstíny z podzimní palety barev, třeba šedou, hnědou, béžovou, khaki nebo tmavě modrou.

Asymetrická sukně

Asymetrická sukněAsymetrická sukně Autor: Zara

Asymetrický střih je stylový a ke kozačkám nad kolena skvěle padne. Sukni z jemného materiálu kombinujte s přiláhavým topem a koženou bundou. Asymetrická sukně decentně odhalí jen malý kousek kůže na straně, vpředu nebo rozparek při chůzi. A nechte je ať vás vyzvednou o něco výše, hitem jsou široké podpatky a krom toho se v nich pohodlně chodí, mnohem lépe než na jehlách.

Krátká sukně

Skládaná sukněSkládaná sukně Autor: Zara

Sukně by měla končit těsně nad horní částí kozaček. Celkový vzhled výborně doplníte oversize svetrem nebo kabátem, který necháte rozepnutý. Zajímavé spojení vytvoříte s pončem, které dotvoří sofistikovaný elegantní look. Mladistvý vzhled získáte ve skládané sukni klidně i s mikinou nebo plisované sukni s rolákem. Jakákoliv provokativní a zároveň vkusná kombinace je v souladu s aktuálními trendy.

Midi sukně

Midi sukněMidi sukně Autor: Zara

Nejjednodušší způsob jak nosit kozačky nad kolena, je s midi sukní. Zůstanete v teple a stylový výsledek je zaručen. Vyzkoušejte zkombinovat různé barvy a textury, zkrátka experimentujte. Vyhněte se ale sukním s výraznými ozdobami, protože kozačky pak tolik nevyniknou a celý outfit vypadá překombinovaně. Nejlepší volbou je zaručeně lehce rozšířená sukně a kozačky s úzkou špičkou.

Dlouhá sukně

Dlouhá sukněDlouhá sukně Autor: Zara

Dlouhá sukně by měla mít minimálně jeden rozparek, pokud jich bude mít více, je to ještě lepší. Perfektně vypadá při chůzi, když z pod ní vykoukne noha, ovšem skoro celá zakrytá, jen během nakročení.

Několik rad na závěr

Punčochy v barvě kozaček dokonale prodlouží nohy.

Kontrastujte jemné šaty se sexy kozačkami.

Měkký materiál kozaček lépe obepíná a kopíruje tvar lýtka.

Článek Kozačky nad kolena a sukně byl publikován 13. listopadu 2017 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...