s.Oliver - zimní boty, od kotníčkových až po kozačky nad kolena

Tagy:  s.Oliver, zimní boty, značková obuv, trendy boty

Sponzorované odkazy:

s.Oliver - zimní boty, od kotníčkových až po kozačky nad kolena

Zima tu bude co nevidět a je třeba se na ní pořádně připravit. Nejdůležitější jsou kvalitní boty, protože když jsou nohy v teple, je vystaráno. V současnosti jsou moderní kozačky jezdecké nebo nad kolena, stejně tak i kotníčkové s kožíškem, zavazovací nebo nazouvací.

Pokud chcete, aby vám boty dobře a dlouho sloužili, neměly byste vybírat jen nadčasové modely, ale zaměřit se také kvalitou a značkou. Jestliže trávíte v botách celý den, měly by být pohodlné a prodyšné. Pokud ale sháníte zimní obuv na krátkodobé nošení, můžete si dovolit i vysoké podpatky, pokud je máte rady a umíte v nich chodit.

Kotníkové boty

s.Oliver kotníčkové botys.Oliver kotníčkové boty

Kotníkové boty jsou jedny z nejvšestran­nějších bot. Designéři z s.Oliver přišli s několika novými trendy, včetně šněrovacích kotníkových bot na vysokém nebo nízkém podpatku, s kožíškem nebo zkrátka jen jednoduché nazouvací. Kotníkové boty můžete obout k boyfriend nebo skinny džínům, legínám, sukni nebo šatům.

Kozačky

s.Oliver kozačkys.Oliver kozačky

Jezdecké boty jsou v této sezóně velmi trendy, jedná se o ploché boty ke kolenům, obvykle v hnědé nebo černé barvě, s ozdobnou přezkou na kotníku. Zvolená barva úzce souvisí s vaším šatníkem, k čemu je chcete nosit. Kozačky s.Oliver v jezdeckém stylu nazujte na úzké džíny nebo legíny, k tomu si oblečte pletený svetr nebo tenký kardigan.

Kozačky nad kolena

s.Oliver kozačky nad kolenas.Oliver kozačky nad kolena

Jednoduché kozačky nad kolena od značky s.Oliver je to pravé pro přicházející zimní sezónu. Pokud máte nohy do X budou vám letos tím nejlepším korekčním pomocníkem a navíc vypadají tak sexy. Osobně dávám přednost kozačkám nad kolena na nízkém podpatku, některé typy s vysokým podpatkem mi přijdou poněkud vulgární.

Řídily jste se vždy heslem, vysoká ceny rovná se vysoká kvalita. To ale vždy neplatí, můžete si koupit drahé značkové boty a vydrží vám jen jednu sezónu a naopak. Boty s.Oliver můžete mít za velmi příznivou cenu. Možná vás překvapí, že cena bot se pohybuje od 1000 Kč do 2500 Kč. Zimní boty s.Oliver jsou vyrobeny s imitace kůže a vnitřní část je opatřena hřejivou úpravou z textilního materiálu. Značkové kozačky jsou větruvzdorné, vodoodpudivé, prodyšné a navíc vysoce stylové. Nenechte si ujít kvalitu za rozumnou cenu.

Článek s.Oliver - zimní boty, od kotníčkových až po kozačky nad kolena byl publikován 22. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...