Army shop aneb vojenský styl pro každého

Tagy:  army, vojenský styl, černá, bílá, rovné střihy, s. Oliver, New Yorker

Sponzorované odkazy:

Army shop aneb vojenský styl pro každého

Spojení ženské něžnosti, krásy a vojenského stylu je pro letošní podzimní dny doslova jako stvořené. O tom, že klasická černá a bílá barva nikdy nevyjdou z módy, nemusíme ani přemýšlet. Černá a bílá dominuje a okouzluje módní ikony již celá staletí. Nebojte se sáhnout po extravagantním oblečení vojenského stylu s dotykem lehké něžnosti. Jděte s dobou a podlehněte těmto módním army kouskům.

Tunika zelené barvy, černý svetřík rovného střihu a vhodné doplňky, autor: IdhrenTunika zelené barvy, černý svetřík rovného střihu a vhodné doplňky, autor: Idhren

Vojenský styl v novém kabátě

Mnozí z vás si pod pojmem army nebo vojenský styl představí vysoké černé pracovní boty, zeleno hnědé nebo šedivo bílé kalhoty, robustní bundy apod. Ano, takto chodí oblékaní vojáci a naše armáda. Ale vojenský styl, který se objevuje na podzimních přehlídkových molech není zas až tak „robustní“. Army styl je charakteristický vojenským stylem s přidáním ženskosti v podobě ozdob, dekoru, viktoriánských volánků, džínových kabátků a rovných, ostrých, geometrických střihů.

Sexy tunika Fishbone, autor: Eva ArnicanováSexy tunika Fishbone, autor: Eva Arnicanová
Army tunika s krajkou, Amisu, autor: Eva ArnicanováArmy tunika s krajkou, Amisu, autor: Eva Arnicanová

Army materiál

Podzimní „vojenské“ kolekce nejsou ušity z žádných tvrdých a nepohodlných materiálů. Módní návrháři zvolili zcela něco odlišného a jemnějšího. Nejčastější materiál, který převládá, je jemný sexy šifon, černá krajka, jemná vlna, hřejivá bavlna a navíc i džínovina a kožešina. Netradiční vojenské blůzy, tuniky či halenky vykouzlí z každé ženy velmi moderní look. Nejen že v takovém oblečení budete vypadat stylově a sexy, ale také na první pohled zaujmete své okolí.

Hřejivý nákrčník, autor: smittenkittenorigHřejivý nákrčník, autor: smittenkittenorig

Vojenský styl nejen pro dámy

Army look není určen pouze pro ženy. Módní kolekce nabízí i spoustu atraktivních a stylových modelů pro pány a děti. Propracované kabáty, vyšívané bundy, kalhoty s kapsami, pletené šály kolem krku … to vše a mnohem víc je ideální pro chladné podzimní dny. Vojenský styl se hodí nejen pro neformální, ale i lehce neformální příležitost.

Rovně střižený kabátek, autor: LaurenV.Rovně střižený kabátek, autor: LaurenV.

Módní značky

Pokud toužíte být moderní a jít s dobou, zahalte se i vy do army stylu. Např. světoznámé značky jako Just Cavalli nebo Burberry se nechaly inspirovat právě vojenským stylem.
U nás najdete army kolekce např. v buticích New Yorker nebo s.Oliver.
Dámská řada s.Oliver Casual women zahájila sezónu kolekcí, která si hraje s rovnými střihy a černo bílými barevnými odstíny. Mísí se tedy prvky vojenského stylu s rockovou inspirací.
Rafinovaný „look“ podtrhují pleteniny v maxi velikostech se spuštěnými rameny. Vojenský styl lze kombinovat s klasickým oblečením. Ženské křivky dokonale vyniknou v úzkých kalhotách a legínách nebo v upnutých džínech. K nim nesmí chybět vysoké kozačky a rovně střižená bunda army stylu. Nezapomínejte na vhodné doplňky jako jsou šály, šátky, kabelky, brýle, pokrývky hlavy a šperky.

Moderní pončo, autor: CastawayVintageModerní pončo, autor: CastawayVintage

Článek Army shop aneb vojenský styl pro každého byl publikován 5. října 2010 v 08.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...