Pánské bundy – módní střihy a barvy

Tagy:  bundy, bomber, Alpha Industries, Locca, Oliver Weber, šperky

Pánské bundy – módní střihy a barvy

Pánové, už dávno neplatí to, že se bundy nosí pouze v chladném zimním počasí. Ve vašem šatníku byste měli mít bundy pro podzimní větrné a deštivé počasí, zimu a jaro, kdy rána bývají chladná a naopak odpoledne svítí hřejivé sluníčko. Doporučuji do šatníku pořídit i univerzální, moderní a trendy bundu pro každou příležitost.

Pánské bundy pro elegány

Nepřeberné množství střihů, barev, stylů a provedení… takový mají pánové výběr. Moderní pánské bundy co vás zahřejí a navíc v nich budete vypadat úžasně.
I když vás momentálně počasí láká bundy spíše odhodit a začít chytat první jarní paprsky, přeci jen se najdou rána nebo deštivé dny, kdy toužíte po zahřátí a teple.
Na kvalitní bundy si zajisté zvykne každý. Letošní rok dává zelenou mladistvému vzhledu, svěžesti a také jednoduchému střihu, který je vhodný ke každodennímu nošení.
Styl prošívaných bund přetrvává od zimní kolekce až do té jarní. Tyto elegantní kousky jsou tou správnou volbou. Pokud sladíte celkový outfit s modrými džíny nebo bavlněnými kalhoty, máte vyhráno.

Pánska bunda Uniplay Q2043Pánska bunda Uniplay Q2043
MR. TEE Pánska Bombera Mister Tee NASA Worm Logo Bomber Jacket blackMR. TEE Pánska Bombera Mister Tee NASA Worm Logo Bomber Jacket black

Alpha Industries

Znáte bombera? Bunda, která je mezi pány více než oblíbená. Stylové bundy Alpha Industries stylové muže nikdy neomrzí. Tento fashion kousek je nestárnoucí a stále moderní. Modré, žluté (hořčicové), vínové, zelené, šedivé a klasické černé barvy. Tyto bundy do pasu nikdy nezestárnou. Důraz je kladen na drobný detail – řešení kapes, kontrastní podšívky, nášivky nebo výrazné nápisy. Nebojte se vyčnívat z davu.
Letos se ženské oči budou obzvláště kochat. Pánská móda vyzařuje ležérnost a eleganci.

Alpha Industries MA-1 VF NASA Sage GreenAlpha Industries MA-1 VF NASA Sage Green

I něco pro dámy

A aby nákup nové bundy nebyl pro vaše drahé polovičky až příliš nudný, je třeba pořídit i něco drobného pro ně. Snad každá žena má ráda módu jako takovou a co se týká šperků, není třeba nic říkat. Znáte značkové šperky Oliver Weber? Nádherné kolekce složené z náušnic, přívěsků, náramků, náhrdelníků, prstenů a broží.

Jděte s dobou, sledujte trendy a buďte IN. Nejen že se budete líbit, ale navíc se budete cítit příjemně. Protřiďte si váš šatník a obnovte ho o nové a moderní kousky.

Článek Pánské bundy – módní střihy a barvy byl publikován 17. dubna 2018 v 22.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...