Dámské kozačky nad kolena

Tagy:  kozačky, dámské kozačky, kozačky nad kolena, vysoké boty, podpatky, sexy boty, obuv, podzimní

Sponzorované odkazy:

Dámské kozačky nad kolena

Letošnímu podzimu a zimě kralují vysoké kozačky, které jsou nejen velice moderní, ale také velmi praktické. Slovem vysoké se myslí kozačky nad kolena, které se dají nosit jak k rovným džínám a kalhotám, tak i k sexy minisukním, sukním a kraťasům. Vysoké kozačky nad kolena vaše nožky nejen ozdobí, ale navíc i zahřejí.

Vínové kozačky nad kolena, autor: fur4eliseVínové kozačky nad kolena, autor: fur4elise

Past na oko

Vysoké kozačky jsou letošním podzimním trendy hitem. Nejen že se zalíbí vám svou pohodlností a designem, ale rovněž pánové tuto stylovou záležitost ocení. Kozačky jsou nejkrásnější boty pro podzimní a zimní čas. Neváhejte a zpestřete si jimi svůj šatník (botník). A které si vybrat? Na výběr máte z celé řady variant a stylů. Stačí jen zajít do správného obchodu a vybrat si takové, které vám jako první padnou do oka. Právě ve vysokých kozačkách nad kolena se budete cítit mnohem svůdněji a přitažlivěji. Navíc vás zahřenou i v tom nejchladnějším počasí.

Kozačky nad kolena je to pravé pro letošní podzim a zimu, autor: indiashoesKozačky nad kolena je to pravé pro letošní podzim a zimu, autor: indiashoes

Správná velikost podpatku

Při výběru kozaček je důležité vybrat správnou velikost. Zkoušejte, procházejte se a vybírejte. Nejdůležitější je, aby jste se cítila pohodlně a nikde vás nic netlačilo, netáhlo apod. Vždy vybírejte takové boty, ve kterých vás nebudou bolet nohy. Kozačky nad kolena by vám měly padnout doslova jako ušité.
Důležité je zvolit ten správný podpatek. Dámské kozačky na podpatku jsou nabízeny v široké škále. Vysoké podpatky navíc k celkovému efektu krásně vytvarují postavu. A navíc ženy menšího vzrůstu ocení i to, že ihned vyrostou o pár centimetrů. Kombinace vysokých kozaček s vysokými podpatky jsou velice svůdné a svádivé. Rozhodně byste i vy měla jedny mít.
Dámy, které nemají rády podpatky, mohou sáhnout po kozačkách nad kolena bez podpatku. Tento typ kozaček připomíná na první pohled sněhule. Hodí se spíše do zimního počasí. Neprofouknou a postarají se o to, aby vaše nohy byly v suchu a v teple.

Hrajte si s módou

Kozačky nad kolena je nutné správně nosit. Co to znamená? Hrajte si s módou a zvolte ten správný outfit k vašemu stylu. Vysoké kozačky v kombinaci se správným oblečením vykouzlí z každé dámy bohyni.
Obléci si k nim můžete nejen džíny, kalhoty či kraťasy, ale i sexy sukni či minisukni. Zvolit můžete klasickou černou, bílou nebo hnědou barvu. Nebo i odvážnější modely jako růžovou nebo zelenou barvu.
Dámské kozačky nad kolena můžete vybrat v matném či lesklém designu. Hitem jsou také kozačky s kovovými, metalickými a zlatavými odlesky. Co se týče špičky kozaček – vybírejte dle vašeho vkusu – kulaté i špičaté tvary jsou IN.

Lesklý design kozaček, autor: burningkarmaLesklý design kozaček, autor: burningkarma

Ženštější obuv, než je kozačka, snad ani nehledejte!

Článek Dámské kozačky nad kolena byl publikován 4. října 2010 v 19.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...