Náramkové sety na naše zápěstí

Tagy:  náramky, doplňky, šperky, trend, barvy, perly, zlatá, stříbrná

Sponzorované odkazy:

Náramkové sety na naše zápěstí

Náramky podobně jako ostatní šperky sice nemají žádnou praktickou funkci, jejich účelem je především zdobit a to jim jde náramně. Náramky upozorní na naše zápěstí a pohyby našich rukou vypadají elegantněji. Výrazné náramky nám pomohou vylepšit look.

Ne tak ledajaké náramky

Náramků je celá široká škála, nás však budou nyní zajímat především ty výraznější, tvořené různým množstvím k sobě skvěle hodících se jednotlivých náramků. Náramkové sety jsou skvělou volbou.

Zlatá v kombinaci se špinavou bílou je velmi nadčasová, takové náramky se hodí k přírodním vzdušnějším materiálům. Světle růžové náramky se zdobením štrasovými kamínky spolu s náramky z kovu a perel působí elegantně a rafinovaně. Díky spojení tolika různých materiálů se hodí téměř k čemukoli. Perličky a kov v neutrálních barvách snadno zkombinujeme a celý set se nám rozhodně neokouká.

Kovové náramky

Kov je na výrobu náramkových setů velmi oblíbený. Obvykle dokonce není ani těžký, něco vydrží a skvěle se hodí i k jiným materiálům.

Set z několika velmi odlišných náramků v červené barvě spolu se stříbrem na zápěstí cinká a dodá šmrnc. Zajímavým prvkem je ornament na nejširším náramku a kombinace s velmi úzkými kroužky. Tři masivnější náramky trochu připomínají etno styl. Je tomu tak i díky spojení dřeva a kovu s barevnými komponenty. Náramkový set tvořený velkým množstvím uzounkých kovových kroužků, několika širších náramků a jedním širokým zdobeným náramkem je šperkem pro odvážnější. Set již nezdobí jen zápěstí ale větší část ruky. Nosit tak výrazný doplněk vyžaduje dávku sebevědomí. Náramky v nevýrazných barvách v matném provedení na sebe příliš neupozorní. Pěkný jemný ženský dojem dělají náramky v pastelových barvách. Nejširší je potažen látkou, zbytek je tvořen kovem, perletí a drobnými perličkami.

Bláznivé náramky

Pro někoho krásné, pro jiného kýčovité jsou náramky v bláznivých barvách z umělé hmoty či jiných materiálů. Široké plastové náramky zaujmou spíše mladší děvčata, kovové kroužky zdobené barevnými perleťovými destičkami jsou o něco neutrálnější. Šestihranné plastové náramky již nejsou nejmodernější, své příznivce však stále mají. Kovové silnější kroužky s barevnou vrchní stranou jsou skvělým kompromisem, toužíme-li po veselém i vkusném náramku.

Článek Náramkové sety na naše zápěstí byl publikován 28. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...