Župan, který oceníte

Tagy:  saténový, plyšový, střih, délka, župan, župánek

Sponzorované odkazy:

Župan, který oceníte

Župan, který oceníte

Pohodlný a praktický, tak bychom mohli dvěma slovy definovat župan. Výhod, které v sobě župan skrývá je bezpočet a objevením jeho kvalit si zpříjemníme život. Není nic lepšího než se po teplé koupeli zachumlat do měkkého nahřátého županu.

Župany v jemných a něžných barváchŽupany v jemných a něžných barvách

Přednosti, které oceníme

Župan nabízí mnoho skvělých výhod a jeho nošení si jistě zamilujeme. Po večerní koupeli nás zahřeje, nasaje vlhkost a také zakryje více než mini noční košilka. Hodí se tak při jakékoli nečekané návštěvě, kdy jej stačí obléci a vypadat tak společensky přijatelněji. Zrovna tak se župan hodí i ráno, kdy se rozespalí dostáváme z postele. Opět zahřeje a nosit jej můžeme do té doby, než se převlékneme. Výběr županů je veliký a liší se jak barvami a vzory tak především délkou a materiálem. Každý pro sebe jistě najde ten pravý.

Saténové župánky

Především u dam je satén obecně jako materiál velmi oblíbený. Vídáme jej na módních přehlídkách a v luxusních buticích. Satén krásně vypadá a je příjemný na nošení. Není proto divu že i župany ušité z tohoto věhlasného materiálu mají tak velikou oblibu.

Květinový župánek v pastelových barvách v délce nad kolena s tříčtvrtečními rukávy je ideální volbou především v létě, kdy nevyžadujeme zahřátí. Černý zajímavě střižený zavinovací župan s kapsami je příjemný i praktický. Smyslně a přitažlivě budeme vypadat v saténovém župánku v japonském stylu. Květinový vzor, černé lemování a široké rukávy dělají z županu originální kousek. Velice jednoduše vypadá černý jemný župánek klasického střihu. Je nadčasový a vždy bude šik.

Župánky z lehčích materiálůŽupánky z lehčích materiálů

Měkké plyšové župany

Boj se saténem vede jemný měkký materiál připomínající srst plyšového zvířátka. Je velmi příjemný a jeho nošení si zamilujeme. Zabere ve skříni o dost více místa než župan saténový ale obzvláště v zimě oceníme to, jak krásně nás dokáže zahřát.

Modrý župan s tenkým žlutým proužkem je velmi jednoduchou unisex alternativou. Jeho kratší délka může mnohým vyhovovat. Župan v neutrální špinavě bílé barvě mohou rovněž nosit muži i ženy. Župánek je lehký díky použití slabší látky. Plyšový růžový župan s obrázkem na prsou rozhodně není dětskou záležitostí. Je nesmírně příjemný a pohodlný a zamiluje si ho každá fanynka růžové barvy. Bílá v kombinaci se světle růžovými prvky je jemnou souhrou barev. V takovém županu se budeme vždy cítit dobře.

Měkké a hřejivéMěkké a hřejivé

Článek Župan, který oceníte byl publikován 5. července 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...