Květinové vzory v letním šatníku

Tagy:  květiny, vzory, květinové vzory, kytky, aplikace, výšivky, romantický look

Sponzorované odkazy:

Květinové vzory v letním šatníku

Milujete květiny? Přála byste si, aby vás provázely každým dnem? Co takhle nechat rozkvést váš šatník? Dopřejte si léto plné květin. Zatímco jaro bylo bohaté na abstraktní potisky a geometrické vzory, letošnímu létu vévodí květiny! A pozor! Neobjevují se pouze na oblečení, ale také na kabelkách a dámské obuvi.

Zahrádka v našem šatníku

Pokud máte kousek zahrádky nebo květináč za oknem, jistě víte, jak je krásné, když kvetou květiny, zelenají se první lístečky a navíc, jak krásně voní. Nejiný pocit docílíte ve vašem šatníku jedině tím, pokud si pořídíte nové kousky letního oblečení. Jaké? No jak jinak než se vzorem květin. „Osázejte“ skříně květinami různých druhů a barev. V kytičkovém oblečení budete nejen trendy, ale navíc budete působit romanticky, svěže a „voňavě“.

Květinové aplikace

Jakmile se vydáte do vašeho oblíbeného obchodu s módou, zjistíte, že květiny na vás čekají doslova na každém roku. Květinové vzory si získaly letošní léto mnoho podob. Pořídit si můžete nejen decentní, jemné a drobné aplikace v podobě různých výšivek, ale také výraznější kousky jako jsou plastické 3D aplikace, výrazné a pestré vzory apod.
S květinami si můžete letos opravdu vyhrát. Dávejte si ovšem pozor, abyste nemíchala různé druhy květin na oblečení. Nikdy se nedopusťte této chyby. Pokud máte vzorovaný top nebo tričko, šortky, džíny nebo jiné kalhoty nechávejte raději jednobarevné. To samé platí v opačném případě. Pokud sáhnete po pestrobarevně kytičkované sukni, zvolte jednobarevný top nebo tričko s jednou decentní květinovou aplikací. Pamatujte, všeho moc škodí!

Obuv a doplňky

Jak už bylo zmíněno v úvodu, květinové vzory patří nejen na všechny trička, topy, tuniky, sukně, šortky, kalhoty a šaty, ale také na boty, kabelky nebo dokonce i punčocháče a šperky. Co se týče šperků, neznamená to, že na krku budete nosit tulipán nebo růži. V dnešní době si můžete pořídit nádherné květinové brože, náušnice ve tvaru kytek a dokonce i překrásně korálkové náhrdelníky a náramky. Výběr je velký, tak vybírejte a nakupujte.
Kytičky působí vždy svěže, romanticky a navíc omladí váš celkový outfit.
Možnost výběru je skutečně velká. Můžete se zahalit do ušlechtilých květin nebo prostě do obyčejných lučních květů. Velký pozor si dávejte hlavně u výběru vhodných vzorů pro vaši postavu. Pokud máte plnější tvary a spadáte do kategorie boubelek, volte raději menší vzory. Velké květiny by vám dodaly na objemu. Naopak štíhlé a vysoké dámy si mohou dovolit i obří vzory.

Článek Květinové vzory v letním šatníku byl publikován 17. července 2010 v 06.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...