Umíte nosit správnou vůni aneb letní parfémy

Tagy:  parfémy, fůně, toaletky, flakóny, letní vůně, orientální vůně, svěží vůně

Sponzorované odkazy:

Umíte nosit správnou vůni aneb letní parfémy

Je na čase pořídit si nejen stylové letní oblečení, boty a jiné doplňky, ale také trendy letní vůni. Zahalte do omamné letní vůně nejen sama sebe, ale také vašeho partnera. V následujících řádcích se seznámíte s absolutními hity pro letošní léto 2010.

Nové vůně

K létu neodmyslitelně patří nejen slunce, voda. pláže, šaty, krátké sukně, pantofle, žabky, střevíčky apod. Ale také smyslné a lehké vůně. Jistě jste se už setkali s módními domy, kde se doslova přehání v tom, jak vás co nejvíce omámit a okouzlit všelijakými vůněmi. Nabízí vám kompletní sortiment značkových parfémů a toaletních vod. Vsadím se, že značka Calvin Klein, Lavin, Hugo Boss, Lucii, Christian Dior apod. pro vás nejsou nikterak cizí. Naprostou samozřejmostí těchto parfémových prodejen je komfortní způsob nakupování. Jednotlivé vůně máte rozdělené podle značek a navíc si je můžete ihned vyzkoušet přímo na vás.
Pokud už nějakou vůni znáte, můžete jí také zakoupit v internetovém obchodě. Komfort tohoto nákupu spočívá v tom, že vám vůni dodají přímo do domu.

Luxusní vůně

K létu nepatří těžké a syté vůně, ale naopak luxusní lehké a svěží parfémy. Opravdovým luxusním unikátem pro léto 2010 nejsou květinové a sladké vůně, ale spíše vůně cedru, veiveru, pačuli, bergamotu a dalších kořeněné tóny.
Už často se stalo, že dámy nakupují více očima, než nosem. Většina značkových vůní je v překrásných flakónech, jenž jsou do posledního detailu propracované.

Vůně pro mě a pro něj

Udělejte si radost a kupte si parfém nejen sobě, ale také vašemu partnerovi.
Pokud nechcete, aby se vám vaše vůně při společné procházce „tloukli“, můžete si pořídit tzv. „párovou vůni“. Co to je? Jde o vůně stejné značky a edice, které mají svoji dámskou, ale i pánskou variantu. Co se týče flakónku, bývá stylově stejný, pouze se liší jeho barvou.
Pokud se vám zdá, že i tak by se vaše vůně nedokázaly sladit, můžete sáhnout po tzv. unisexové vůni od Jeana-Claude Ellena, který přišel na trh s Voyage d´Hermés. Tato vůně je doslova „provoněná“ čerstvým dřevem a pižmem. Říká se, že tato vůně ve vás kdykoliv vzbudí vzpomínky na léto, letní vánek, lidi, moře, barvy apod.

Horké letní novinky 2010

Následující řádky vás seznámí s absolutními hity letošního léta, které zkrátka musíte mít. Donna Karan okouzlí každou dámu nejen svým flakónem, ale i svou vůní jasmínu, pomerančovníku, mandarinky, magna, frézie, santalového dřeva, cedru … Sladce citrusová a svěží budete s vůní Chloé Eau De Fleurs Neroli. Ženy, které milují vůni orientu, by měly vyzkoušet Juicy Couture Couture Couture.
Parfémů a vůní je opravdu celá řada. Stačí jen navštívit parfumérii a nechat se unášet lahodnými vůněmi.

Článek Umíte nosit správnou vůni aneb letní parfémy byl publikován 29. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...