Versace parfémy – symbol luxusu i kvality

Tagy:  parfémy, versace, versace parfémy, vůně, flakon

Sponzorované odkazy:

Versace parfémy – symbol luxusu i kvality

Značka Versace byla založena v Itálii roku 1978. svou historií tedy nepatří k žádným ,,starouškům“, ale přesto je ve světě na prvních příčkách popularity a málo kdo by mohl říct, že o věhlasné značce ještě neslyšel. Její zakladatelkou je kontroverzní italská návrhářka Donatela Versace, jež je ikonou stylu, ale zároveň budí desítky otázek, zda to s plastickými operacemi nepřehnala a jestli se do světa módy vůbec hodí. I když platinová blondýna postaršího věku vždy nebudí dobrý dojem, její modely jsou impozantní, dechberoucí a stovky světových celebrit si je oblékají na červený koberec. Bylo tedy pouze otázkou času, kdy Versace přijde také s luxusními parfémy, které lákají vzhledem, vábí dokonalou vůní a přesto jsou cenově dostupně. Okuste jejich neodolatelnost a podlehněte kouzlu parfémů Versace.

Bright Crystal

Asi nejznámější vůní od Versace je růžový skvost zvaný Bright Crystal, neboli čistý krystal. Samotný flakonek je ve tvaru drahého kamenu a růžová voda jasně hlásá, že se jedná o něco jemného a ryze dámského. Během prvního přivonění ucítíte krásnou vůni granátového jablka a citrusů, posléze se kolem vás rozvinou oblaka magnolie a šeříku, jež jasně hlásají, že jste narazili na vůni čistě květinovo-ovocnou. A pro koho je Versace Bright Crystal určen? Rozhodně pro všechny dámy, ženy a slečny, co se nebojí vzbudit trochu pozornosti a přitom si zanechat stále dívčí, nevinou tvář.

Bright Crystal je jedním z nejpopulárnějších parfémů, autor: nhoc_hayngugat179Bright Crystal je jedním z nejpopulárnějších parfémů, autor: nhoc_hayngugat179

Versace Blond

Sama autorka je snad od pradávna platinovou blondýnkou a na svou bujnou kštici nedá dopustit, není se tedy čemu divit, že dala vzniknout unikátnímu parfému s názvem Blond. Jedná se o velmi intenzivní květinovo-ovocnou vůni sladkých tónů, hodící se jak pro nenapravitelné romantičky, tak pro milovnice večírků a nejrůznějších společenských akcí. Parfém si okamžitě zamilujete pro jeho hravost a dlouhotrvající svěžest, která vám nedovolí ani na okamžik zapochybovat o vlastní výjimečnosti.

Versace Crystal Noir

Další z řady krystalů již podle barvy a typu flakonu napovídá, že se nejedná o nich něžného a jemného, jako tomu bylo u předešlých vůní. Ne každá žena si potrpí na sladké tóny a upřednostňuje něco dynamičtějšího, energičtějšího, s kapkou koření a dřeva. Orientálně laděný parfém je směsí nejrůznějšího koření, bylinek a okouzlující gardénie, která celé kompozici jasně vévodí. Proměňte se během sekundy v uhrančivou temperamentní krásku a žádný muž vám neodolá!

Zahalte se do vůní koření a gardenie, autor: crystnoirZahalte se do vůní koření a gardenie, autor: crystnoir

Článek Versace parfémy – symbol luxusu i kvality byl publikován 26. února 2013 v 15.00 v rubrice Doplňky a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...