Gucci quilty – parfém pro odvážné ženy

Tagy:  gucci, gucci quilty, vůně, značka, orient, flakon

Sponzorované odkazy:

Gucci quilty – parfém pro odvážné ženy

Značka Gucci je známá téměř každému z nás, alespoň z doslechu. Bohužel, pro drtivou většinu zůstává pouhým snem a obrázkem v katalogu, neboť nepatří k těm nejlevnějším. To ovšem nelze říci o nové vůni Gucci quilty, která je nejenom cenově dostupná, ale naprosto famózní. V jejím oblaku se budete vznášet jako bohyně sex-appealu a své okolí nenecháte nikdy chladným. Pakliže se nebojíte zaujmout a pohledy okolních vám nejsou proti srsti, vsaďte jednoznačně na Gucci quilty.

Značka Gucci

Málo kdo by dnes řekl, že značka Gucci, jež byla ve 20. letech založena Gucciem Guccim, původně sloužila jako výrobna kožených doplňků pro jezdectví na koních. Dnes totiž v luxusních buticích příslušenství tohoto typu rozhodně nenajdete. Po smrti zakladatele otěže převzali dva synové, kteří se již v 50. Letech vyšplhali na přední příčky módního průmyslu. Jejich nevídanému úspěchu se zpětně rozhodně nelze divit, neboť jestli je některá ze značek symbolem precizní ruční práce v kombinaci s těmi nejkvalitnějšími materiály, pak je to rozhodně exkluzivní značka Gucci. Kromě klasické výroby luxusních kabelek, doplňků a samozřejmě oblečení se společnost zaměřila i na svérázné parfémy, jež si našly zalíbení po celém světě.

Parfém Gucci je symbolem luxusuParfém Gucci je symbolem luxusu

Gucci quilty

Gucci quilty je zvláštní kombinací orientu a lehkého, květinového vánku. Pakliže tápete, zda jste spíše po trpčí vůně, nebo preferujete lehké tóny, Gucci quilty je geniální kompozicí obojího a tudíž tvoří příjemné duo pro každou ženu. Hlavu parfému tvoří mandarinka a broskev, srdce je z muškátu, lilie, růžového pepře a základ stojí na smyslné ambře a pačuli. Kromě faktu, že je vůně něčím naprosto hypnotickým a téměř neodolatelným, co trvá desítky hodin. Jistě vás potěší také překrásný flakon. Ženy si potrpí nejenom na kvalitní obsah, ale i na reprezentativní vnějšek, kterým zlatá lahvička Gucci quilty s typicky propletenými ,,G“, charakterizujícími onu značku, rozhodně je.

Článek Gucci quilty – parfém pro odvážné ženy byl publikován 17. ledna 2013 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...