Parfém Avril Lavigne – buďte hravá, svůdná, veselá, buďte svá!

Tagy:  Parfém Avril Lavigne, forbidden rose, wild rose, vůně, flakon, zpěvačka

Sponzorované odkazy:

Parfém Avril Lavigne – buďte hravá, svůdná, veselá, buďte svá!

Parfém stejnojmenné zpěvačky se stal na trhu vůní velkým hitem, neboť v sobě snoubí prvky jemnosti a zároveň dravé smyslnosti, donutí vás k průchodu vlastních emocí a probudí ve vás své vlastní já. Parfém se stal oblíbeným nejenom u teenagerů, ale také u nebojácných žen a dam, jenž se nebojí zaujmout své okolí.

Avril Lavigne

Tato mladá milovnice pump-rpckové kapely dobila svět již před několika lety. Její výrazná image si zakládá na rovných vlasech a černých očních linkách, jenž tolik charakterizují její rebelský život. Avril se tak stala ikonou nejedné mladé dívky. Zpěvačka známá po celém světě, která se proslavila písněmi Girlfriend nebo Complicated teď přichází do světa vůní s vlastní parfémovou vodou. Vůně je určena mladým dívkám, které rády vyčnívají z davu a nebojí se vyjádřit svůj vlastní originální styl nejen v oblékání. Pokud jste i vy hravá a svým způsobem ještřě nedospělá, vůně vás nadchne a nebudete ji chtít vyměnit.

Forbidden Rose

Forbidden Rose je vůně, která má evokovat sebevědomí a sebeúctu, která mladým dívkám často chybí. Avril Lavigne do ní promítla své těžké začátky, temná růže je metaforou pro každou mladou ženu, která si ještě úplně nevěří. V ovocně-květinovém parfému zaznívají granátové jablko, vanilka, čokoláda, bílá broskev, pepř či lotosový květ. Celá vůně je podtržena výrazným santalovým dřevem. Dodejte si chybějící seběvědomí a sáhněte po originálním flakonu jedinečné vůně Forbidden Rose, její neutuchající tön si jednoduše zamilujete.

Vůně Forbidden Rose je prototypem hravosti, odvázannosti a nespoutannosti, autor: parfumerieonlineVůně Forbidden Rose je prototypem hravosti, odvázannosti a nespoutannosti, autor: parfumerieonline

Wild Rose

Možná vám díky podobnosti názvu parfému připadá, že se jejich vůně pravděpodobně moc neliší, ale opak je pravdou. Základem parfému Wild Rose je svěží grapefruit, mandarinka a červená švestka. Tyto neotřelé kombinace ve vás probudí dávno ztracenou jiskru a fantazii. Parfém Avril Lavigne Wild Rose je zkrátka zářivá a rozpustilá vůně pro všechny dívky a ženy, které umějí a chtějí popustit uzdu své fantazii a divokosti. Nádherný broušený flakon ve tvaru růže je velice podobný flakonku předcházející vůně Forbidden Rose, navíc ukrývá nečekané překvapení, stylový rytý prsten. Nechte se inspirovat květinovými vůněmi světoznámé zpěvačky, posilněte své sebevědomí a načerpejte energii do budoucích, namáhavých let.

Jemná, svěží vůně Wild Rose vás nadchne, autor: parfumerieonlineJemná, svěží vůně Wild Rose vás nadchne, autor: parfumerieonline

Článek Parfém Avril Lavigne – buďte hravá, svůdná, veselá, buďte svá! byl publikován 19. března 2012 v 15.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...