Letíme nakupovat do New Yorku

Tagy:  Amerika, nakupování, značkové zboží, USA, New York, Manhattan, Brooklyn, Marsahll´s, Century 21, Daffy´s, DSW, Macy´s, Bloomingdale´s, American Apperal, Saks Fift Avenue, Versace, Gucci, Frragamo Women, Fendi, Louis Vuitton, Prada, NBA Store, Disney Store, Fortunoff, Trump Tower, Sephora, Kenneth Cole, Victoria´s Secret

Sponzorované odkazy:

Letíme nakupovat do New Yorku

Máte v plánu letět na dovolenou do New Yorku? Připravte se na pořádné nákupní dobrodružství.

Zabalte si kufry

Chystáte se na nákupy do New Yorku? Pokud ano, tak si raději vezměte co nejméně oblečení. Proč? Vždyť budete potřebovat tolik místa na nové kousky přímo z USA. Přece nechcete vozit dříví do lesa. Do kufru si přibalte opravdu jen to nejnutnější. Počítejte s tím, že zbytek si dokoupíte v Americe.

Kde nakupovat?

Ptáte se, jaké butiky a obchody máte navštívit? Kde v New Yorku nakupovat? Pojďte se vypravit do víru nakupování v tomto moderním a cool velkoměstě. Toto město, které je považováno za módní ikonu, nikdy nespí. Pokud jste si rozměnili peníze na dolary a máte na to, utratit je v těch nejdražších a nejluxusnějších buticích světa, pak byste určitě neměli vynechat populární Pátou Avenue, neboli Fifth Avenue. Právě zde můžete obohatit váš šatník nákupem u známého Saks Fift Avenue. Jedná se o obří obchodní dům, který skrývá stylové kousky největších amerických designérů. Další butik, který stojí za to alespoň vidět, je Kenneth Cole. Právě zde si můžete zakoupit luxusní a kvalitní kožené zboží.
Milovníci vůní a kosmetiky si mohou připravit dolary v parfumérii Sephora. Hned naproti katedrále Svatého Patrika najdete oděvní americkou značku Banana Republic. Další drahé a luxusní butiky jsou např. Versace, Gucci, Frragamo Women, Fendi, Louis Vuitton, Prada, NBA Store, Disney Store, Fortunoff, Trump Tower a mnoho dalších.

Levné nákupy

V New Yorku si samozřejmě můžete nakoupit i levně. Kde? Pokud hledáte značkové věci za málo peněž, můžete začít např. v obchodním domě Century 21. Právě zdě najdete celou řadu značkového oblečení a módních doplňků ve výrazných slevách. Butiky Century 21 se nachází např. v Brooklynu, na Long Islandu a také na Manhattanu.

Marsahll´s

Dalším absolutní bombou pro nákupy značkových modelů je módní centrum Marshall´s. Každý den najdete v tomto obchodě něco nového a stylového. Výběr je opravdu nesmírně široký. V Marsahll´s nakupí celá vaše rodina za super ceny. Např. kalhotky Tommy Hilfiger za pouhých 80 kč, kabát Guess za 1000 kč a mnohem dalších.
Obchodních center Marshall´s najdete v New Yorku hned několik. Např. v Brooklynu, na Manhattanu atd.

Marsahll´sMarsahll´s

Super butiky

Mezi další butiky s poměrně nízkými cenami jsou Daffy´s, DSW, Macy´s, Bloomingdale´s, American Apperal apod. Velká škoda by bylo letět do Ameriky a nenakoupit si ve známém americkém butiky Vicoria´s Secret. V tomto butiku vás doslova pohltí kopice moderního dámského prádla. Propracované podprsenky, sexy kalhoty, kvalitní župany, tílka a ostatní druhy spodního prádla. Navíc ve Victoria´s Secret můžete nakoupit i svůdné parfémy a jinou kosmetiku.

Článek Letíme nakupovat do New Yorku byl publikován 1. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...