Kde nakupovat luxusní módu za nízké ceny?

Tagy:  značky, obchody, nakupování, móda, internet, doplňky, oděvy

Sponzorované odkazy:

Kde nakupovat luxusní módu za nízké ceny?

Móda je koníček, který většinu žen na celém světě spojuje a málo která z nich se nerada hezky obléká či nezbožňuje nakupování. Ten příjemný a hřejivý pocit, když po dlouhém pracovním dni uděláte něco pro sebe a pořídíte si do sbírky nový kousek. Zatímco mladé dívky, teenagerky, se snaží kupovat co nejvíce oblečení za co nejméně peněz, vydělávající ženy obvykle řeší spíše kvalitu, než-li kvantitu. Jakostní kousky bývají ale obvykle o poznání dražší. Kde si tedy pořídit luxusní kousky za přijatelné peníze?

Zapomeňte na kamenné prodejny

Největšími ,,,zloději" jsou v každém případě kamenné prodejny, které zboží mnohdy nabízí i o 50 % dražší. Výhodou krámů je fakt, že si vše zkusíte a pohodlně odnesete domů, ale vítr v peněžence je markantní. Co takhle si v kamenných obchodech zboží vyzkoušet a následně si jej objednat z internetu? Budete překvapeni kde a za jaké peníze lze nakupovat, a to ze všech koutů světa.

A v případě, že by vám nevyhovoval nákup přes internet nebo jste doposud byli k tomuto způsobu pořizování oděvů a doplňků skeptičtí, nebojte se obejít pár second handů. Možná budete překvapeni, co se v nich ukrývá.

John Lewis

Jednou z velmi populárních internetových stránek je johnlewis.com, kde seženete prakticky cokoliv, od hlavy až k patě. Obsáhlý katalog zboží se zaměřuje nejenom na luxusní značky, ale také na běžnou konfekci jako je například Mango nebo Zara. I zde najdete kousky z těchto prodejen podstatně levnější, než je tomu u nás. Následně můžete vybírat od výrobců jako je Michael Kors, Marc Jacobs nebo třeba Carvela. V repertoáru objevíte spousty značek, které nejsou v České republice příliš známé, ale ve Spojených Státech bodují. Takové modely se vyplatí pořídit, neboť budete velmi originální.

Autor: johnlewisAutor: johnlewisAutor: johnlewisAutor: johnlewis

Bloomingsdales

Především v New Yorku se obchodní dům Bloomingsdales skloňuje na všechny možné způsoby. Američané jeho širokou nabídku milují, neboť mohou své luxusní zboží od oblíbených značek nakupovat pod jednou střechou, aniž by obíhali obchody na Mannhattanu. Na internetu se v Bloomingsdales vyplatí nakupovat dvojnásob. Těšit se můžete na nejrůznější slevy, akce a často i poštovné zdarma. Bloomingsdales vám nabízí značky jako je Calvin Klein, Gottex, Milly, Tory Burch, ale také Versace, Channel nebo Dior.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Nastygal

Opomenout nesmíme ani luxusní a opravdu široký výběr prodejce Nastygal, jehož internetový katalog najdete na nastygal.com. Zde si na své přijdou opravdu všechny ženy světa, jelikož snad neexistuje kousek, který by se v katalogu neobjevil. Nastygal nabízí hravé mladistvé kousky od značek Vans, Brixton, Adidas, Missoni, Shelis a podobně a také elegantnější a formálnější módu od Versace, Channel, Jeffrey Campbell a mnoho dalšího. Využijte nyní konce letní sezóny a nakupte u Nastygal za super ceny, které nemají obdoby.

Autor: nastygalAutor: nastygalAutor: nastygalAutor: nastygal

Článek Kde nakupovat luxusní módu za nízké ceny? byl publikován 28. září 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...