Barbie styl aneb život narůžovo

Tagy:  styl, růžová, Barbie, šaty, šperky, doplňky, letní móda

Sponzorované odkazy:

Barbie styl aneb život narůžovo

Myslíte si, že trend nosit sladce růžovou barvu drží jen náctileté dívky? Obliba růžové se projevuje u žen všech věkových kategorií. Možná je to tím, že jde o extrémně pozitivně působící barvu, ve které si připadáme žensky a svůdně. Barbie styl však jistě není pouze o růžové barvě. Jde také o materiály, střihy a důmyslné kombinace doplňků.

Snová růžová

Ne každá růžová věc musí být nutně spojována s Barbie stylem. Růžové minišaty zkombinované se správnými doplňky však již kýžený dojem snadno vykouzlí. Tmavě růžové šatičky s blýskavým zdobením jsou perfektní volbou na jakoukoli párty. S náramkem v podobném stylu neuděláme chybu a získáme neuvěřitelně půvabný model. Podobně je tomu i u volánkových asymetrických šatiček, se sexy zdobenými botkami si budeme připadat jako z pohádky. Jako pro vílu je model v něžném odstínu růžové z lehoučké látky. Černý vršek a krajka přidají na smyslnosti. Už chybí jen roztomilé náušnice a další Barbie je na světě. Půvabný řasený top s mašlí můžeme obléknout k sukni i kraťasům. Spolu s hodinkami dosáhneme něžného ale decentního vzezření.

Pravý Barbie model

Kýženého Barbie vzhledu snadno dosáhneme, budeme-li se držet něžných barev, lesklých a třpytivých věcí a motivů květin a srdíček. Na slavnostní události volíme zásadně růžové šaty, na škodu není zdobení, volánky ani řasení. Překrásné asymetrické krátké šaty doplníme šperky s motivem květin. Ačkoli nepochází náramek, brož a náušnice ze stejné kolekce, tvoří skvělou sestavu. Boty na vysokém podpatku s mašličkou jakoby k šatům doslova patřily. Třešničkou na dortu je vždy kabelka, která by měla ladit a podtrhovat dojem. V našem případě to bude drobná lesklá taštička s vytlačeným vzorem srdíček.

Kouzelné růžové šperky pro Barbie

K Barbie neodmyslitelně patří kromě růžových topů a šatů také šperky a doplňky. I jednoduchý náhrdelníček nám pomůže přiblížit se módní ikoně – Barie. Něžná růžová peříčka na slabém řetízku si okamžitě zamilujeme. Velké třpytivé srdíčko způsobí na našem dekoltu divy. Podobně to bude i u řady drobných lesklých tmavě růžových srdíček. Řady průsvitných růžových válečků a drobných korálků jsou jednoduchou variantou, jak oživit nepříliš výrazný top. Náramek z dřevěných korálků je klasikou, která nezklame. Kytička se štrasovým středem zavěšená na řetízku se stane univerzálním doplňkem. Neskutečně romanticky a něžně působí řetízek se zavěšenými srdíčky a korálky. Definici Barbie stylu splňuje dokonale.

Článek Barbie styl aneb život narůžovo byl publikován 31. července 2010 v 22.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...