Tenisky na podpatku jako trend jara 2013

Tagy:  tenisky na podpatku, botasky, obuv, boty, barvy, tkaničky, suchý zip, materiál, kůže

Sponzorované odkazy:

Tenisky na podpatku jako trend jara 2013

Trendy se mění každou sezónu a neustále přicházejí nové, fascinující modely, které nás nepřestávají překvapovat. A stejně tak je tomu i na jaře 2013, kdy máme tu čest seznámit se s inovativním trendem v podobě tenisek na podpatku. Tento styl je pro všechny ženy, které mají rády pohodlnost, preferují spíše sportovnější styl a nedbalou eleganci, ovšem přesto se rády projdou na vyšším stupínku. Tenisky na podpatku jsou rovněž ideální variantou pro ty, jež jsou menšího vzrůstu, ale nepotrpí si na jehlové podpatky a elegantní módu. Pokud chcete letošní jaro opravdu zazářit, pak vám tento trend rozhodně nesmí chybět.

V jednoduchosti je síla

Pravdou je, že v jednoduchosti je opravdu krása a samotný model tenisek na podpatku je natolik výrazný, že nepotřebuje barevné kombinace a přeplácané kreace. Semišové botky v atraktivním modrém modelu se hodí k jakémukoliv denimu, ale také ke kožené bundě, k leginám či kraťasům. Kombinujte je s obyčejnou crossbody kabelkou, která nechá vyniknout jejich jedinečnosti.

V jednoduchosti je síla, autor: theoutnetV jednoduchosti je síla, autor: theoutnet

Disko style

Z trochu odvážnějšího soudku je tento šedý model s aplikací stříbrných cvočků v koženém provedení, které svým vázáním, úzkým střihem a celkovým provedením zapadají spíše do stylu disko. Jejich výhodou je fakt, že v nich můžete snadno vyrazit do města na nákupy, ale také na schůzku nebo večerní party. Pozor dejte na volbu doplňků, ty by výraznou obuv rozhodně neměly přehlušit.

Disco style tenisky, autor: asosDisco style tenisky, autor: asos

Jako Barbie

Jako pro panenku Barbie je tento růžový model, jež je trendem sám o sobě. Pakliže se rozhodnete pro pořízení takto nápaditých bot, rozhodně volte střídmé doplňky a spíše jednodušší barvy a střihy. Rozhodně nic nezkazíte klasickými černými leginami a koženou bundou.

Jako pro panenku Barbie, autor: shopbopJako pro panenku Barbie, autor: shopbop

Snadné obutí

Obuv na podpatku se díky šněrování může stát velmi nepohodlnou, nebojte se proto oprášit vracející se trend v podobě suchých zipů. Ty nejenom skvěle vypadají, dobře drží, ale jejich použití je neuvěřitelně rychlé a triviální.

Snadné suché zipy, autor: aldoshoesSnadné suché zipy, autor: aldoshoes

Článek Tenisky na podpatku jako trend jara 2013 byl publikován 2. dubna 2013 v 13.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...