Tenisky do 1 500 Kč? Máme ty nejlepší!

Tagy:  obuv, tenisky, botasky, móda, trendy, jaro, léto

Sponzorované odkazy:

Tenisky do 1 500 Kč? Máme ty nejlepší!

Tenisky a obecně volnočasová obuv j nezbytností každého šatníku. I když možná pracujete v kanceláři nebo ve státní správě, kde si nemůžete dovolit nosit džíny, botasky nebo tenisky a naopak jste neustále odkázáni na obleky, šaty a podpatky s luxusními kabelkami, pak se beztak neobejdete bez pohodlných kousků pro volný čas. Základem jsou samozřejmě tenisky v mnoha provedení. Máme pro vás senzační kousky již do skvělých 1500 korun.

Buďte trendy

Každá žena by měla mít ve své sbírce samozřejmě univerzální kousky, jež se hodí pro každý den a můžete je nosit jak k džínám, tak k leginám nebo dokonce teplákům, ať už mají jakoukoliv barvu. Stejně tak je ale nezbytností obstarat si kousky dle poslední módy, jež budou dokonale korespondovat s aktuálními trendy. Zaměřte se na tenisky s květinovými vzory, ornamenty a výšinkami, které jsou nyní opravdu trendy. Na e-shopu NASTYGAL.COM najdete například tento senzační pár, díky němuž bude nepřehlédnutelné. Cena tenisek je na e-shopu skvělých 1 215 korun.

Autor: NASTYGAL.COMAutor: NASTYGAL.COM

Červená pro jaro i léto

Barva, která by vám letošní sezónu rozhodně neměla uniknout, je beze sporu červená. Tato výrazná barva je alfou a omegou módy a trendy je prakticky po celý rok. Pokud máte doma pár červených kousků, co vám dokonale padnou, pak si obstarejte i červené tenisky nebo sportovní botasky, jež rozšíří a příjemně doplní vaši barevnou sbírku. Vsaďte ideálně na tradiční a přesto velmi originální a netradiční Conversky. Ty můžete sehnat například na e-shopu SSENSE.COM, a to již za super cenu 1 335 korun.

Autor: SSENSE.COMAutor: SSENSE.COM

Zlaté nazouváky

Pokud milujete pohodlnou obuv, která se nosí jako domácí bačkůrky a přesto vypadá naprosto senzačně, pak se zaměřte na komfortní nazouváky. Těch je nyní všude okolo neuvěřitelné množství, proto se nemusíte obávat, že byste je snad měli problém sehnat. Nazouváky jsou pohodlnou variantou nejenom k džínám, ale také ke kraťasům a dokonce k bavlněným šatům na léto. Na e-shopu REVOLVE.COM najdete mnoho skvělých párů, a to již od senzačních 1 025 korun. Co říkáte například na tyto ve zlaté barvě? Pořídit je můžete za super cenu 1 465 korun.

Autor: REVOLVE.COMAutor: REVOLVE.COM

Vtipné obutí

Boty mohou být jednoduché, až nenápadné, ale také veselé, netradiční a mohou skvěle pobavit nejenom vás, ale rovněž jakékoliv kolemjdoucí nebo vaši aktuální společnost. Pakliže máte samé nudné a nic neříkající tenisky, pak nastal čas si obstarat něco netypického a svého, v čem se budete cítit stále skvěle a plni energie. Co říkáte například na tyto bílé tenisky s výraznými potisky a veselými nápisy? Koupit je můžete na e-shopu WITHCHIC.COM, a to již za senzační cenu 1 099 korun, včetně poštovného.

Autor: WITHCHIC.COMAutor: WITHCHIC.COM

Článek Tenisky do 1 500 Kč? Máme ty nejlepší! byl publikován 23. května 2017 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...