Tenisky Adidas jako záruka kvality a vkusu

Tagy:  doplňky, móda, oblečení, adidas, značka, kvalita, materiál, podzim, zima, trendy

Sponzorované odkazy:

Tenisky Adidas jako záruka kvality a vkusu

Tenisky jsou nedílnou součástí šatníku každého člověka. Jedná se o velmi pohodlnou obuv, na kterou je spolehnutí za každého počasí a díky níž se budete cítit pohodlně a příjemně prakticky kdykoliv. Tenisek není nikdy dost, avšak nekvalitní kousky vám mohou podráždit pokožku nohou a navíc nevydrží příliš dlouho vypadat nové. Vsaďte na osvědčenou klasiku v podobě značky Adidas, jež nikdy nevyjde z módy a stále bude symbolem luxusu a prestiže.

Potrpíte si na moderní kousky s nádechem holčičí módy a milujete ryze ženské kousky? Pak i vy můžete nosit tenisky, které zdaleka nebudou připomínat sportovní obuv. Pořiďte si trendy sneakers s kamínky a flitry, ve kterých si budou libovat především mladší slečny. Tenisky jsou kožené, nepromokavé a dokonale se hodí k džínám, ale i ke sportovním jednoduchým šatům. Cena tenisek je na e-shopu STYLEBOP.COM 3 488 korun.

Autor: STYLEBOP.COMAutor: STYLEBOP.COM

Růžová zdaleka nevyšla z módy, ba naopak by se v ženském šatníku měla objevovat často a v mnoha provedení. Chybí vám zajímavé boty v pastelových barvách? Pak si obstarejte stylové růžové tenisky značky Adidas, které užijete nejenom na jaře nebo v létě. Cena těchto exkluzivních tenisek je na e-shopu NEIMANMARCUS.COM skvělých 2 100 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Chcete jít s módou a oblékat se dle aktuálního podnebí a počasí? Pak zapomeňte na výrazné barevné kombinace a zaměřte se na podzimní barvy jako je nachová, okrová nebo hořčicová žlutá. Ta je trendem letošního podzimu, který je již v plném proudu. Netradiční tenisky tmavě žlutí barvy seženete na e-shopu MYTHERESA.COM za 3 177 korun.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Řadíte se tělem i duší k romantickým ženám? Pak u vás jistě nesmějí chybět květiny a nejrůznější rostlinné motivy, jež jsou pro většinu žen symbolem jemnosti a ženskosti. I tenisky mohou být jemné a romantické a své o tom ví tento jednoduchý pár s květinovým vzorem. Černobílá kombinace se pro podzim a zimu skvěle hodí. Cena tenisek je na e-shopu BLOOMINGDALES.COM příjemných 2 080 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Metalické barvy ani letos nejsou OUT a proto na jejich popularitu nezapomínejte. Zlatá, stříbrná, měděná, bronzová a ocelová. To jsou barvy, díky kterým budete mít styl za každých okolností. Obstarejte si výrazné zlaté tenisky Adidas, jež se stanou ikonou vašeho šatníku a každodenního outfitu. Jejich cena je na e-shopu NET-A-PORTER.COM 5 999 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Článek Tenisky Adidas jako záruka kvality a vkusu byl publikován 2. listopadu 2016 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...