Elegance v oblékání – nechte se jí pohltit

Tagy:  elegance, oblečení, doplňky, styl, móda, sukně

Sponzorované odkazy:

Elegance v oblékání – nechte se jí pohltit

Být elegantní je při některých příležitostech nezbytné. Konference, plesy a večírky to přímo vyžadují. Obléknout si šaty je velmi jednoduché, ale dostat eleganci i do všedních dní se může zdát jako náročný úkol. Nechte se inspirovat a buďte elegantní vždy a za každé okolnosti.

Nedbalá elegance

Krémová barva sama o sobě působí jemně a žensky. Halenka s křížením spolu s vysokou zelenou sukní pěkně vypadá a navíc je celý model velmi pohodlný. Boty na klínku nám zajistí komfort a ještě přidají několik centimetrů. Bude-li nám chladno, stačí obléknout béžový kabátek s pěkným výrazným výstřihem. Velká béžová taška pojme každou nezbytnost a přitom stále vypadá elegantně. Důležité jsou šperky, které podtrhnou náš půvab. Třpytivé náušnice ve tvaru motýlků vypadají hravě a neokoukaně. Posledním detailem je náramek z velkých zelených kamenů.

Ženské a rafinované

Na večírek i na večeři do restaurace můžeme vyrazit v něžně svůdném modelu dlouhých obepnutých legin a překrásného levandulově fialového tílka zdobeného mašlí. Model sám o sobě vypadá fantasticky, doplníme-li jej však ještě o nezbytné doplňky, budeme vypadat vskutku ohromně. Vysoké fialové lodičky ze sametu zdobené blýskavými částečkami okouzlí nejen nás. Zářivé šperky na sebe strhnou pozornost, obzvláště set náušnic a náhrdelníku s velkými třpytícími se kameny. Do ruky stačí vzít lehoučké fialové psaníčko.

Elegantní kdykoli a kdekoli

Být elegantní nutně neznamená lámat si hlavu s tím, co na sebe. Bílé kalhoty, blůzka na knoflíčky a lehký svetřík zeleno-modré barvy je velmi vkusnou kombinací. Vysoké bílé boty na podpatcích prodlouží a zeštíhlí nohy. Bílé hodinky zdobené kmínky se k modelu skvěle hodí. Lesklá taštička do ruky barvou nádherně ladí. Detaily jakou jsou náušnice s blýskavými kamínky či náramek z perleti dělají ohromný dojem.

Elegantní a šik

Do práce, na nákupy i na společenštější události můžeme vyrazit v jednoduchém, pohodlném a přesto trochu netradičním fialovém kompletu. I džíny mohou se správnou kombinací vršku a doplňků vypadat elegantně. Báječným kouskem je fialová blůzka, kterou lze nosit i jako kabátek. Pokud pod ni oblékneme jednoduchý top stejné barvy, vykouzlíme fantastický model. Fialová kabelka s výraznou mašlí celkově povznese dojem.

Zajímavý model do města i na párty snadno získáme obléknutím černé asymetrické sukně s řasením a zdobeného saténového topu v odvážné červené barvě. Originální kabelka ve tvaru srdíčka jistě zaujme.

Článek Elegance v oblékání – nechte se jí pohltit byl publikován 4. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...