Madonna – módní kolekce známé zpěvačky

Tagy:  Madonna, Lourdes, kolekce, návrhářka, zpěvačka, Material Girl, Macy´s, vrstvení, teenager

Sponzorované odkazy:

Madonna – módní kolekce známé zpěvačky

Celosvětově známá zpěvačka Madonna umí nejen oslovit milovníky hudby, ale také se může pochlubit smyslem pro módu. Madonna s dcerou Lourdes ví, co je trendy a IN. Právě ony dvě vytvořily stylovou kolekci pro mladé dívky.

Madonna se svojí dcerou LourdesMadonna se svojí dcerou Lourdes

Madonna

Madonnu známe jako známou zpěvačku, která se celým svým jménem jmenuje Madonna Louise Veronica Ciccone. Madonna se točí hlavně v hudebním a hereckém světě. Teprve v posledních letech se začíná královna popu pomalu prodírat i do světa módy.
Madonna má celkem tři děti – Rocca, Davida a dceru Lourdes.

Dcera Lourdes

Lourdes se narodila v roce 1996. Společně s matkou se podepsala na nové módní kolekci pro mladé teenagerky a dívku ve věku od třinácti po dvaceti čtyř let. Tato stylová kolekce se objevila na prodejních pultech právě letos v srpnu 2010. Bohužel u nás si ji budeme moci objednat pouze ze zahraničí. Vlastně proč bohužel? Vždyť internet je dnes dostupný téměř každému z nás.
Opravdoví milovníci hudby a zpěvačky Madonny mi dají za pravdu, že právě ona vyzdvihuje a často zpívá o tzv. „Material Girl“. Víte proč? Já vám to tedy prozradím. Material Girl je přezdívka Madonny, kterou dostala již před desítkami let. V roce 1985 nazpívala stejnojmennou píseň a tento „nickname“ jí už zůstal. A možná se ho už nikdy nezbaví. Ale dost o Madonně jako takové, raději se společně vrhněme na kolekci „Material Girl“.

Material Girl

Styl Material Girl je reprezentován rebelskou kůží v kombinaci s holčičí krajkou. Tento styl přežil všechna Madonnina módní období.
Tato kolekce je typická kombinací různých struktur, tkanin a základních prvků (nejen dámských, ale i pánských). Obsahuje nejen stylové oblečení, ale také řadu módních doplňků v podobě obuvi, kabelek a šperků. Kolekci Material Girl můžete zakoupit např. v butiku Macy´s již od letošního 3. srpna. A jak tato kolekce vychází cenově? Není to zas tak zlé… Ceny se totiž pohybují mezi 12 až 40 americkými dolary. Pokud chcete i vy vlastnit nějaký ten trendy kousek z Madonniny kolekce, nemusíte být nikterak bohatí.
Styl z kolekce Material Girl je určen hlavně dívkám ve věku 13 až 24 let, které ví, co je IN, které jsou spontánní a nebojácné. Jednotlivé moderní kousky se dají dobře kombinovat. Např. kalhoty či legíny můžete obléknout pod šaty a přes ně přehodit koženou bundu. Celá kolekce je o sebevyjádření a také hodně o kreativním způsobu vrstvení. Stačí si jen pohrát s jednotlivými kousky oblečení a trendy look je tu!

Kolekce Material GirlKolekce Material Girl

Článek Madonna – módní kolekce známé zpěvačky byl publikován 14. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...