Velké boky? Udělejte z nich vaše přednosti

Tagy:  baculky, velké boky, boubelky, široké boky, tipy, rady

Sponzorované odkazy:

Velké boky? Udělejte z nich vaše přednosti

Patříte do kategorie baculek? Nebo máte široké boky a nevíte si rady, jaké oblečení vybrat, aby jste nepůsobila příliš mohutně a robustně? Poradím vám pár tipů, jak vypadat opravdu sexy i s velkými boky. Rozhodně se nemáte čeho bát, nejste v tom sama. Už v pravěku byla žena s velkými boky považována za symbol ženskosti a svůdnosti. V dnešní době se nemáte za co stydět. Pokud chcete, můžete se širšími boky pyšnit a nebo si můžete vybrat takový typ oblečení, který dokáže tento problém zamaskovat a udělat z nich vaši přednost. Stačí jen vědět trik, jak na to!

Nezapomínejte na vhodné doplňkyNezapomínejte na vhodné doplňky

Budu krásná!

Pokud jste majitelkou větších a širších boků, určitě víte, že vám bude nejvíce slušet tmavé barvy v dolní části – tedy přes boky a světlejší oblečení v horní části. Jestliže ráda nosíte kalhoty, nevěště hlavu. Právě pro vás jsou naprosto dokonalé tzv. „zvonáče“, nebo jakékoliv jiné rozšířené kalhoty. Tento typ vám padne jako ušitý. Dávejte si pozor na krátké bundy nebo blejzry, neboť ty se postarají o to, aby upoutaly pozornost na vaše boky. Proto volte raději delší bundy, kabátky a sáčka, ve kterých se zajisté budete cítit mnohem lépe a sebevědoměji. Jestliže jste ten typ ženy, která si potrpí na sukni, není to žádný problém! Můžete se obléknout jak do splývavé sukně do tvaru „A“, tak i do stylové balónové sukně. Pokud sáhnete po sukni ve tvaru „A“, nezapomeňte ji doladit vysokými kozačky. Jestliže se zahalíte do balónové sukně, je to to pravé pro vás.
Dalším plusem a kladnou záležitosti jsou svislé pruhy a švy. Proč? Dolní část těla zeštíhlí a dodá mu patřičný sexy tvar.
Víte jak se oblékat v létě? Co třeba delší tunika? Nejen že je pohodlná, vzdušná, ale také zakryje větší boky a vy se budete cítit nadmíru spokojená.

Kalhoty do zvonu jsou to pravéKalhoty do zvonu jsou to pravé

Pozor, to ne!

Víte, čeho se vyvarovat?Vyhněte se hlavně krátkým kabátkům, bundám a kabátům, které končí na nejširší části vašich širších boků. Může se stát to, že vám jejich krátká délka boky ještě opticky rozšíří. Vodorovné vzory v dolní polovině nejsou tou nejlepší variantou.
Vyhněte se kapes v oblasti boků – přidají vám na objemu.
Věděla jste, že i doplňky mohou upozornit na vaše boky? Volte raději takové kabelky, které mají spíše kratší ucho.
A opravdu velký pozor byste si měla dávat na světlé kalhoty, nebo jakékoliv lesklé legíny. Ty se postarají o to nejhorší – o rozšíření celé vaší postavy.

Každá žena ví, jak zamaskovat široké bokyKaždá žena ví, jak zamaskovat široké boky

Nezapomeňte, že každá žena je krásná! Jen se musíte umět obléknout, vyzdobit a je to! Přijměte tělo takové, jaké máte. Stačí jen umět své tělo nosit. Buďte sebejistá, stylová a IN.

Článek Velké boky? Udělejte z nich vaše přednosti byl publikován 16. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...