Máte větší zadeček a boky? I vy můžete v oblečení vypadat skvěle!

Sponzorované odkazy:

Máte větší zadeček a boky? I vy můžete v oblečení vypadat skvěle!

Pamatuju si na období svého dospívání. Dívky se předháněly, která bude mít menší zadeček. V dnešní době je „pořádný zadek“ dokonce trendy. Podívejte se na Kim Kardashian – ta si na své sedínce vybudovala kariéru. Větší zadeček není vůbec nic, za co byste se měla stydět. Naopak, pánové mají ženy, které jsou za co chytit rádi.

Postava typu hrušky je v našich končinách běžnější, než ta typu jablka. Je zde tedy více žen, jež dnes a denně řeší, jak se obléknout, aby jejich postava vypadla proporčně vyvážená.

Máte-li větší zadek, ale hubenější nohy, noste kalhoty se širokými nohavicemi, které budou volně splývat a trošku příliš velký zadeček schovají. Skvělé jsou na to tzv. palazzo kalhoty. Je jen na vás, jakému materiálu u kalhot dáte přednost, ale splývavější materiály vám vždy prokáží lepší službu, než tvrdá džínovina.

S větším zadečkem se vyhněte legínám a velmi oblíbenými skinny džínům. Ty přitáhnou pozornost k širokým bokům a zadečku. Navíc vám opticky zkrátí nohy, takže vaše problémové partie budou vypadat hůře, než ve skutečnosti jsou. Obecně si dávejte pozor na materiály, pokud vás trápí viditelná celulitida, poslední co chcete, aby byly vaše ďolíčky vidět přes látku kalhot.

Dobrým střihem pro váš případ jsou rovně střižené kalhoty, spíše pánského střihu, boyfriend džíny, anebo klasické zvonáče, které se velice nenápadně vrací do módy.

Naopak velké ne jsou cargo kalhoty s kapsami na stehnech, pokud je to možné, vynechejte i klasické kapsy na boku kalhot, nebo v nich nic nenoste, ani si do nich nedávejte ruce, přidává to na objemu. Odpusťte si také džíny se zdobením a výšivkami na zadečku, stejně tak zapomeňte na tepláky s nápisem „juicy“ na zadní partii. Působilo by to velice nevhodně.

Velký zadeček vám také pomohou opticky zmenšit kalhoty s drobnými vertikálními proužky. Nenoste crossbody kabelky, které končí v oblasti zadečku, dejte přednost kabelkám do ruky. Zbytečně byste přitahovala pozornost k problémové partii.

Foto: Pixabay.com https://cz.pinterest.com/…03809148600/ https://cz.pinterest.com/…96144689587/

Článek Máte větší zadeček a boky? I vy můžete v oblečení vypadat skvěle! byl publikován 13. března 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...