Jak schovat stehna a zadeček? Pod áčkové šaty!

Tagy:  áčkové šaty, oblečení, móda, e-shop, eshop, nakupování

Sponzorované odkazy:

Jak schovat stehna a zadeček? Pod áčkové šaty!

Ať otevřete jakýkoliv časopis nebo se podíváte na módní reklamu, všude jsou modelky s dokonalými mírami, které radí, jaké šaty si máte koupit. Je celkem přirozené, že pokud je někdo štíhlí, bude mu slušet prakticky cokoliv. Realita je ale trochu jiná a průměrná žena musí přemýšlet, jestli je pro ni daný outfit vůbec vhodný. Především české ženy se slovanskými rysy často řeší větší stehna a pozadí, která v nasoukaných pouzdrovýách šatech prostě nemusejí vypadat příliš dobře. Co si ale obléknout, pokud máte problematické partie a přesto chcete vypadat sexy a moderně? Vsaďte na šaty áčkového střihu, které dovedou hotové zázraky.

Červená klasika

Někdo významný kdysi pravil, že muž nikdy nezapomene na ženu v červených šatech a pravdou je, že právě po této barvě protějšek naprosto lační. Pokud chcete na prvním rande na svého milého dokonale zapůsobit nebo naopak zanechat dojem na pracovní schůzce, pak vám rozhodně nesmějí chybět červené šaty. A že si nemůžete, kvůli své postavě, dovolit typické koktejlové? Pak nezoufejte a obstarejte si tyto, které jsou neuvěřitelně sexy a přitom rafinované. Koupíte je na e-shopu JOHNLEWIS.COM za 2 125 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Nejenom pro zralé ženy

Červené šaty jsou spíše vhodné pro zralé ženy, nicméně jste-li spíše teenagerkou anebo milujete něžnou a jemnou módu, budou vám dokonale slušet růžové šaty, které jsou díky svému střihu nevinnost sama. Pokud k nim ale obujete vysoké podpatky, pak vám dokonale prodlouží nohy a otočí se za vámi naprosto každý muž. Šaty v tomto provedení koupíte na e-shopu SHEIN.COM za senzační cenu 500 korun.

Autor: SHEIN.COMAutor: SHEIN.COM

Vzpomínka na jaro

Mnoho žen miluje jaro a léto nejenom proto, že je venku krásně a teplo, ale také z toho důvodu, že si mohou obléknout barevné a květované oblečení, které oživí a dodá na veselejším vzezření. Květy a jiné rostlinné motivy navíc dokáží dokonale opticky klamat, proto jsou oblíbené i u plnoštíhlých žen. Fakt, že je listopad, vás ale nemusí nijak odrazovat od módy, ba naopak si na jarní teplé dny zavzpomínejte a oblékněte si tento překrásný kousek s blankytně modrými květy. Šaty mohou být vaše za 4 989 korun, a to na e-shopu BROWNSFASHION.COM.

Autor: BROWNSFASHION.COMAutor: BROWNSFASHION.COM

Šaty a tenisky? Proč ne!

V posledních několika letech je neuvěřitelným trendem to, co bylo ještě nedávno naprosté tabu a něčím zapovězeným. Řeč je o šatech nebo sukních a teniskách či dokonce sportovních botaskách. Že jste tuto módu pospolu neuměli nikdy představit? Pak vezte, že je to možné a dokonce můžete vypadat skvěle. Nemluvě o pohodlnosti, neboť ne vždy máte náladu na vysoké jehly. Pořiďte si například tyto kostkované šaty z e-shopu CHICWISH.COM, ke kterým tenisky dokonale ladí. Cena šatů je příjemných 930 korun.

Autor: CHICWISH.COMAutor: CHICWISH.COM

Článek Jak schovat stehna a zadeček? Pod áčkové šaty! byl publikován 4. listopadu 2015 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...