Jak zamaskovat široké boky?

Tagy:  baculky, boubelky, nadměrné velikosti, povadlé bříško, tuniky, široké boky, velké bříško, doplňky, velká prsa, dekolt, šperky

Sponzorované odkazy:

Jak zamaskovat široké boky?

Trápí vás nějaké to kilo navíc? Myslíte si, že do léta nestihnete vaši postavu vytvarovat a vylepšit? Nezoufejte. Máme pro vás zaručené triky, se kterými nějaké to kilo navíc šikovně zamaskujete. I kousek oblečení vytvoří z jakékoliv figury dokonalou a souměrnou postavu. Ptáte se, jak na to? Stačí jen zvolit správně oblečení a efekt je zaručen.

Zapomeňte na volné oblečení

Většina žen se domnívá, že nějaké to kilo navíc nejlépe schová volným oblečením. Ale pozor, neschovávejte se v oblečení. Přestaňte si kupovat oblečení až o dvě čísla větší, je to ta největší chyba, které se můžete dopustit. Dalším špatným zvykem bývá, kupování kalhot, které jsou opravdu „knop“. Kalhoty zapnuté „na doraz“, ze kterých vám často lezou a přetékají postranní špíčky, nevypadají nejlíp. Pokud právě vy bojujete s nadváhou nebo s nesouměrnou postavou, vyberte si takové oblečení, které vám dokonale sedne a mějte přitom na paměti ty partie, které potřebujete zamaskovat.
Při výběru oblečení myslete na to, že musíte vyzdvihnout to, co je na vás hezké. Pokud jste silnější např. v horních partiích a máte bujná prsa, oblékněte se raději do elegantní a lehce volné tuniky a užších džínů. Nikdy nedělejte to, že se oblečete do volného vršku i volných kalhot!

Doplňky – to je ono!

Pokud chcete vypadat nejen štíhleji, ale také trendy a IN, musíte tomu přizpůsobit i své doplňky. Týká se to hlavně bot, kabelek a také šperků. Myslete na to, že správně zvolený šperk z vás může vykouzlit dokonalou ženu. Platí pravidlo, že drobné a menší ženy by si měly kupovat spíše jemné doplňky, a naopak plnoštíhlé dámy by měly zvolit spíše ty objemnější. Stylově bude vypadat výrazný náhrdelník a také větší kabelky. Ozdobte především místa, na které jste patřičně hrdá – např. dekolt, ruce, prsty … Opravdu originální šperky pro baculky najdete nejen v buticích a prodejnách se šperky, ale také na internetu na Fler. Uvedené foto náhrdelníku vyrobil uživatel Hotlanta. Díky správně zvolenému doplňku na správném místě, přilákáte pozornost. Ale pozor, máte-li větší bříško, raději se vyhněte páskům.

Barevná kombinace

Zeštíhlete se barvou! Zejména černá barva zeštíhluje, to jistě už dávno víte. Ale víte také to, že stejným zeštíhlujícím a ztenčujícím dojmem působí i oblečení v jedné barvě, a to nemusí být pouze tmavá? Pokud se oblečete např. do zelených svršků, nezapomeňte na zcela odlišně barevné doplňky, které zelený celek (ale i jinak barevný) jak se říká „rozbijí“.

Správná barevná kombinace umí divySprávná barevná kombinace umí divy

Problematické partie

Pokud si přejete zeštíhlit bříško, vybírejte svršky převážně z lehkého materiálu. Dalším zeštíhlujícím bodem je – stáhnuté svršky pod prsy, které se nepatrně rozšiřují a tuniky, které jsou zakončené širší gumou na spodním okraji.
Jestliže chcete zamaskovat širší boky a pozadí, sáhněte po sukni áčkového tvaru. Co se týče kalhot, mohou zadeček nepatrně obepínat, ale přes stehna by měly být malinko volnější. Kalhoty s vysokým pasem jsou pro vás pasé. A co se týče bundiček či kabátků, volte raději takovou délku, která bude končit zhruba v polovině vašich hýždí.
Široké boky a stehna jdou zeštíhlit opticky – prodloužené topy a svetříky jsou to pravé. Ty by měly končit pouze kousek pod vašimi boky, ale nikdy ne v té nejširší části. Problematické partie se dají zamaskovat i tmavší barvou. Vyhýbejte se kalhotám, které se směrem dolů zužují, tzv. mrkváčům.
A co říci úplným závěrem? Buďte sebevědomá a šťastná!

Článek Jak zamaskovat široké boky? byl publikován 11. června 2010 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...