Sehnat nadměrnou velikost podprsenek nemusí být problém

Tagy:  spodní prádlo, podprsenky, poprsí, nadměrné velikosti, baculky, prsa

Sehnat nadměrnou velikost podprsenek nemusí být problém

O výběru dámského spodního prádla mají ženy a muži zcela odlišné rozdíly. Muži dávají přednost sexy modelům, krajkám a vyzývavému prádlu, kdežto ženy preferují pohodlí a praktičnost. Ženy s velkým poprsím mi přikývnou dvojnásob – komfort na prvním místě.

Výběr spodního prádla

Pánové by nás nejraději viděli v černých, červených a jiných výrazných barvách, ale my ženy toužíme spíše po pohodlí, funkčnosti a co se týká barev, raději zvolíme také neutrální barvy. Jen si zkuste představit, jaké by asi bylo prádlo a zejména podprsenka od vašeho partnera?
Rozdíly ve vkusu jsou zcela jasné a to nejen mezi ženy a muži, ale také mezi „námi děvčaty“.
Spodní prádlo je opravdu alfou a omegou každého oblečení všech žen.

Podprsenka 1130 Daniela prádloPodprsenka 1130 Daniela prádlo

Podprsenka, kterou nosíte

Každá žena mi dá za pravdu, že někdy sehnat podprsenku správné velikosti, bývá mnohdy problém. Podprsenka by měla být zejména zdravotně nezávadná, pohodlná, funkční a kvalitní. Žena by ji měla umět nosit a téměř ji na sobě necítit.
Ženy s většími ňadry mají možnost vybrat z celé řady podprsenek speciálních velikostí. Kde jinde seženete podprsenku ve velikostech 65D až 120G? Spokojená budete s výběrem na daniela-pradlo.cz. Kvalitní podprsenky jsou vyrobeny z příjemného materiálu (z bavlny, s lycrou, saténem, mikromateriálu, s krajkou i bez krajky), s kosticemi, boční kosticí, bez kostic, push-upky, bezešvé, v celé řadě barev a střihů, stačí si jen vybrat tu správnou.

Podprsenka 838 GorseniaPodprsenka 838 Gorsenia

Neodolatelný dekolt

Ženy s bujnějším poprsím na těchto stránkách dokáží vybrat moderní a stylovou podprsenku za přijatelnou cenu. Pohodlné podprsenky perfektně sednou a navíc opravdu sluší. Téměř každá žena touží mít krásné plné poprsí a ty, které ho mají, by zase chtěly menší, tak už to prostě bývá. Většinou se stává, že ženy s větším poprsím nosí špatnou velikost podprsenky (příliš volný obvod).
Mezi klasické podprsenky ve velkých velikostech patří nevyztužené podprsenky, některé mohou mít navíc extra široká ramínka.
Dříve byl možná velký problém a značné úsilí, sehnat podprsenku nadměrné velikosti, ale nyní se majitelky velkého poprsí nemusí ničeho bát.

Polovyztužené podprsenky

Ženy s bujným poprsím si v poslední době oblíbily tzv. „semi-soft“ podprsenky. Jedná se o takový typ, kde je spodní část košíčků podprsenky vyztužená a horní část je vytvořena krajkou nebo jiným elastickým materiálem.
Vyberte si kvalitní podprsenku nadměrné velikosti a vyhněte se možným zdravotním komplikacím.
Pro správnou oporu velkých ňader je důležitý i zadní díl, zejména typ zapínání, který musí být dostatečně pevný, nejlépe se dvěma nebo se třemi háčky.

Podprsenka K144 GorseniaPodprsenka K144 Gorsenia

Článek Sehnat nadměrnou velikost podprsenek nemusí být problém byl publikován 6. října 2014 v 15.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...