Podprsenky – prsa pod kontrolou

Tagy:  spodní prádlo, podprsenka, prsa

Podprsenky – prsa pod kontrolou

Ženy preferují praktické spodní prádlo v klasické bílé, černé nebo tělové barvě. Podprsenky by měly být pohodlné a zároveň přitažlivé.

Podprsenky

V dnešní době jsou hitem podprsenky s košíčky přírodního, kulatého tvaru. Mezi nejpoužívanější materiál patří elastan a lycra.
Během posledních 20 let se výrazně změnil střih podprsenek a i materiál, ze kterých se vyrábějí. V dřívějších dobách se nepoužívaly až tak elastické materiály. Dá se konstatovat, že před 20 lety převládala zejména bavlna a dnes mají přednost elastické látky na bázi přírodních vláken.

autor: Anniina Mäkeläautor: Anniina Mäkelä

Co „frčí“

O podprsenkách můžeme mluvit jako o sezónním zboží. I když si je ženy kupují po celý rok, hladké podprsenky se více prodávají v letním období, protože se dává pod triko a často průsvitají. Krajkové podprsenky nebo podprsenky s výrazným dekorem se nosí obzvláště v zimě, kdy může být schována nejen pod tričkem ale i svetříkem.
Základním pravidlem nošení podprsenky je, že vám musí dokonale sedět. Volte proto střihy vhodné pro vaši postavu, nikoliv podle toho, co vidíte na modelce v televizi nebo čím vás lákají v reklamě.

Velikost podprsenky

Podprsenky jsou nedílnou součástí prádelníku každé ženy. Některé dámy je vnímají jako běžnou součást oblečení, jiné zase jako prostředek určený ke svádění. V neposlední řadě je používáme k podtržení své osobnosti a k dodání sebedůvěry. Podprsenky ovšem ovlivňují i naše zdraví.
Pokud si myslíte, že toho o spodním prádle a přímo o podprsenkách víte dost, tak jste na omylu. Říká se, že až 85% žen nosí špatnou podprsenku. Na velikosti spodního prádla opravdu hodně záleží, dokáže korigovat postavu, zvýraznit přednosti nebo naopak schovat neduhy. Podprsenky a spodní prádlo má dokonce vliv na psychiku nositelky.

Pohodlné spodní prádlo

Podprsenka by vám při nošení neměla překážet, tlačit nebo naopak padat. Nikterak vás zkrátka nesmí omezovat během nošení.
Nebojte se nosit krásné prádlo i do práce a ve všední den. Tento kousek oblečení vám dodá pocit svůdnosti a smyslnosti. V případě že se za svou podprsenku stydíte, raději ji už nenoste, proč taky? Buďte krásná, stylová a sebevědomí, vyměňte staré kousky za nové, které se vám líbí. Vezměte si na sebe sexy pohodlné spodní prádlo a to nejen pokud vás čeká zrovna prohlídka u lékaře nebo rande.

Slovo závěrem

Spodní prádlo nikdy nedávejte do sušičky, sušte je na šňůře, ale nevěšte je za ramínka či zapínání, aby se neprověsily a nevytahaly. Přehoďte je raději přes šňůru v místě, kde se setkávají košíčky.

Článek Podprsenky – prsa pod kontrolou byl publikován 26. ledna 2015 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...