Podprsenka Ahh bra – objevte kouzlo pohodlí a volně dýchejte

Tagy:  Podprsenka, prádlo, košíčky, poprsí, ňadra, topshop, teleshopping

Sponzorované odkazy:

Podprsenka Ahh bra – objevte kouzlo pohodlí a volně dýchejte

Spodní prádlo je nepostradatelnou součástí každodenního outfitu. Spodní kalhotky se vybírají vcelku snadno, máte-li velikost S, váš výběr je takřka neomezený a v případě, že jste korpulentnější postavy, zakoupíte si spodní díl z příjemné bavlny, či likry vaší velikosti. Avšak s podprsenkou je to horší. Když vám perfektně padne přes obvod, košíčky jsou malé, sedí-li vám na prsou, škrtí vás v podpaží či na ramenou. Nevhodný výběr ,,push-upky“ může každé ženě nejen znepříjemnit celé hodiny, ale dokonce přivodit zdravotní komplikace ve formě křečí a brnění končetin. Všech těchto problému a otravného několikahodinového trávení v převlékacích kabinkách vás zbaví zcela nový vynález – podprsenka Ahh bra.

Podprsenka Ahh bra je k zakoupení v nejrůznějších barvách, autor: AhhbraPodprsenka Ahh bra je k zakoupení v nejrůznějších barvách, autor: Ahhbra

O podprsence

Tato unikátní novinka na trhu se zrodila v dílně amerických návrhářů, ti se snad poprvé v životě zaměřili na praktičnost horního dílu spodního prádla. Po delším průzkumu a anketách zjistili, že valná většina žen má buď špatnou podprsenku a nebo do ni investují nadpozemské peníze, aby přesně vyhovovala jejich požadavkům. Dospěli tak k názoru jednou pro vždy změnit a vylepšit pohodlí dam po celém světě. Ve spolupráci s prvotřídními vědci a specialisty vyrobili univerzální podprsenku vyhovující všem typům ňader bez ohledu na tvar či velikost.

Ahh bra je bezešvá natahovací podprsenka z mikrovlákna, 96 % tvoří nylon, díky němuž je látka pevná a přesto neuvěřitelně pružná a 4 % je spandex. Díky perfektní přiléhavosti formuje vaši postavu a obepíná křivky, kterým dává přirozený tvar a pevnost. Měkké košíčky plně kryjí a výstřih do véčka vymodeluje vaše ňadra do tvaru kapky. Široká, bezešvá ramínka bez nastavování zajistí pohodlnost a uvolnění vaším ramenům, podprsenku na svém těle absolutně nepocítíte. Výhoda Ah bra je, že ji můžete nosit i pokud jste vlastníkem menšího poprsí, podprsenka se kompletně přizpůsobí vašemu trupu. Nosíte oblečení velikosti S? Objednejte si small. Kupujete si trika a tílka L? Zakupte large. Zpevňující Ahh bra noste pod každé oblečení, je tak přiléhavá a adaptabilní, že se bez problému skryje pod jakýmkoliv oděvem. Jdete na firemní poradu? Ahh bra je ideální volbou pod těsnou halenku. Pořádáte firemní večírek? Koktejlové šaty skvěle skryjí všechny lemy. Chcete navštívit posilovnu? Navrstvěte podprsenky na sebe a již nepotřebujete žádný top ani sportovní lambadu.

Kolekce Ahh bra je pohodlá a flexibilní, autor: AhhbraKolekce Ahh bra je pohodlá a flexibilní, autor: Ahhbra

Základní informace

Podprsenka je k dispozici v prodejnách Top shop či teleshopping. Běžné kvalitní prádlo, které vám dokonale sedí si pořídíte za tisíc korun minimálně, opěrnou Ahh bra zakoupíte za 1390 korun a jako bonus dostanete další dva kusy. Bílá, černá, béžová – tyto tří díly za jednu příjemnou cenu. Pokud budete s prádlem spokojeny, neváhejte a objednejte si další podprsenky do vaší zásoby v nejrůznějších barvách od modré, přes oranžovou až po sytě růžovou.

Ahh bra je ideální variantou jak pro velké, tak pro menší poprsí, autor: AhhbraAhh bra je ideální variantou jak pro velké, tak pro menší poprsí, autor: Ahhbra

Článek Podprsenka Ahh bra – objevte kouzlo pohodlí a volně dýchejte byl publikován 19. září 2011 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...