OTTO shop – místo pro naše módní nákupy

Tagy:  OTTO, oblečení, boty, obuv, značka, doplňky, kabelky

Sponzorované odkazy:

OTTO shop – místo pro naše módní nákupy

Objevte módu OTTO a vychutnejte si pohodlné nakupování z tepla domova. V přehledném katalogu i na internetových stránkách objevíme spolu s OTTEM zajímavou inspiraci a svou objednávku si můžeme v klidu rozmýšlet u kávy.

Vkusné a elegantní oblečení

Obléknout se u OTTA rozhodně není těžké. Z široké nabídky oblečení všeho druhu si bez problému vybere i náročnější zákazník. Elegantní černý rolák s krátkým rukávkem je super univerzálním kouskem vhodným při každé události. Řasení dělá velmi zajímavý efekt. Triko lze nosit celoročně jak v létě, tak v zimě pod svetr. Růžový svetřík s lodičkovým výstřihem bude v našem šatníku super zajímavým kouskem. Pásek s ozdobnou stříbrnou sponou udělá zaručený dojem. K jednoduchým džínám bude skvěle sedět. S doplňky v podobném odstínu získáme neuvěřitelně působivý komplet. Černá delší košile s límečkem se bude dobře kombinovat s barevnými pásky a obléknout ji můžeme ke kalhotám i leginám.

V OTTO botkách

Kromě módního oblečení se na stránkách katalogu setkáme také s kolekcí obuvi. OTTO nás obuje v létě i v zimě a každou sezónu nás překvapí s moderními botami na doma i na ven. Letní žabky nás zaujmou zajímavými barvami, pantofle na doma zase příjemným vytvarováním. Oblíbené balerínky se postarají o to, aby naše nožky byly v pohodlí a nechyběl jim komfort. Kozačky a nad kotník vysoké boty nás již pomalu připraví na chladnější období.

Ozdobte se vkusně a originálně

Na našem zápěstí skvěle vynikne barevný široký náramek v růžových a červených odstínech. Šátky kolem krku nejen ozdobí, ale také se postarají o to, aby nás neofouknul chladný podzimní větřík. Velké kulaté náušnice z perleti jsou módním doplňkem, který udělá dojem. Sada stříbrných náramků je univerzálním kouskem, který si oblíbíme. Zápěstí skvěle ozdobí také silný náramek stříbrné barvy.

Nezapomeňme na kabelku

S OTTEM rozšíříme i svou sbírku kabelek. Se stříbrnou taškou přes rameno můžeme vyrazit do školy, do práce i do města. Její větší rozměry jsou velmi praktické. Zajímavá bílá kabelka s dlouhými uchy nás okouzlí svou jednoduchou elegancí. Velmi snadno půjde kombinovat a spolu s několika bílými doplňky ji můžeme nosit téměř s jakémukoli oblečením. Originální černá lesklá taška nás hned zaujme. Na večírky a party bude skvělou volbou.

Článek OTTO shop – místo pro naše módní nákupy byl publikován 6. září 2010 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...