Co nás na jaře zahřeje

Tagy:  jaro, kabát, sako, kalhoty, tričko, oblečení, trendy, svetr, košile

Sponzorované odkazy:

Co nás na jaře zahřeje

S příchodem jara se můžeme těšit na značné odlehčení módy. Čepice, šály a rukavice již nejsou nezbytností a zrovna tak můžeme odložit i kožichy a teplé bundy. Jaro s sebou přináší období, kdy už postačí lehký kabátek, trenčkot nebo teplý dlouhý svetr. Nastal ideální čas kdy vyrazit do obchodů a zásobit se skvělými trendy kousky, které zahřejí, ale hlavně vypadají skvěle!

Na lehko

Jaro nás osvobodí od množství teplých vrstev, které jsme si v zimě byli nuceni oblékat. Vyrazit ven můžeme v sukních, stále je však dobré využít funkčnosti legin či punčocháčů. Kozačky jsou taktéž praktickou volbou, což znamená, že ne všechny zimní módní hity musíme uložit do skříně s příchodem prvních jarních dní. Šály nahradí barevné veselé šátky a barety na našich hlavách přeberou čistě estetickou funkci.

Ať žijou kostky!, autor: OTTOAť žijou kostky!, autor: OTTO

Kabáty a trenčkoty

Kabátky jsou módní prakticky po celý rok, rozdíly najdeme pouze v materiálu a případně také v barvách. Na jaře je příležitost oprášit lehké látkové kabáty libovolné délky (doporučujeme maximálně ke kolenům) a polevit můžeme také ve vrstvení. To znamená, že pod kabát nám obvykle postačí tričko či lehký svetřík, případně kombinace obojího. Jarní období je vhodnou dobou, kdy nosit krátké stylové kabátky přepásané silným páskem. Skvěle se hodí k džínám či hladkým kalhotám v kombinaci s kozačkami či kotníčkovými botami. Zvolme kouřové odstíny v kombinaci s tlumenou zelenou, žlutou či fialovou a neuděláme chybu. Oživení tmavého kabátku dosáhneme výraznými barevnými korálemi, šátkem či baretem. Nezapomeňte chránit své oči brýlemi, které sou navíc velice vkusným doplňkem.

Jaro v novém

Jaro přímo vybízí k úklidu šatníku, se kterým je vždy spojeno také nakupování za účelem zaplnění vzniklých mezer v něm. Ty budou pravděpodobně v oblasti triček a lehkých svetříků, dále také co se sukní a punčocháčů týče.

Jednoduchý kabátek v šedé, autor: OTTOJednoduchý kabátek v šedé, autor: OTTO

Barevné kabátky z loňského jara můžeme vylepšit novým výrazným páskem a koupit si můžeme nový sexy trenčkot. Stále v módě jsou také **dlouhé teplé svetry*, které nosíme k leginám. Taková kombinace je nesmírně pohodlná a velmi snadno ji můžeme obměňovat. Dlouhé svetry na zapínání kombinujme s tílkem a kalhotami či s dlouhým upnutým tričkem a leginami či punčochami.

Článek Co nás na jaře zahřeje byl publikován 14. března 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...