Vlasové doplňky svůdně třpytivé

Tagy:  vlasy, vlasové doplňky, spony, sponky, pinetky, gumičky, štras, kamínky

Sponzorované odkazy:

Vlasové doplňky svůdně třpytivé

Vhodný výběr vlasových doplňků – to je snadná cesta k bezchybnému vzhledu. Jelikož každý jistě ví, že detaily dělají dojem. Třpytivé doplňky vypadají skvěle v kombinaci s jednoduchým elegantním oblečením. V tmavých vlasech, ale i v blonďatých loknách skvěle vyniknou.

Štrasové vlasové dekorace

Každý drdol nádherně dozdobí stříbrná sponka s kamínky, trochu připomínající zimní jinovatku. Hřebínek s perličkami a třpytivými korálky vytvoří z každého účesu skvost. Elegantní blyštivá spona osázená množstvím štrasových kamínků svůdně sepne naše kadeře. Na velkolepou oslavu, ples, ale i na menší události můžeme vyrazit s účesem zdobeným hřebínkem ve tvaru květu. Perličky a štras tvoří nerozlučnou dvojku.

Látkové květiny nejen pro víly

Čelenka se dvěma květinami s velmi rafinovaným středem ze štrasových kamenů je velmi něžným doplňkem, který si zamilujeme. Bílý květ s barevnými třpytivými kamínky na sebe strhne pozornost. Ve vlasech působí naprosto fantasticky. Naopak velmi něžně a jednoduše vypadají dva kvítky v neutrálním odstínu růžové, které drdol i culík mohou zdobit během všedních dní. Originálním kouskem je bohatě zdobená květina, kterou připneme do vlasů jako sponu či ji obepneme kolem ohonu.

Veselé sponky

Nudným pinetám odzvonilo. Neposlušné pramínky snadno zkrotíme se sadou sponeček s obrázky s námořnickou tématikou. Loď, kotva i kormidlo může spínat hřívu nejen na dovolené. Pinetky s hvězdičkami a holubicemi mohou sloužit čistě na okrasu. Výběr mezi zlatým a stříbrným provedením nám umožní být vždy skvěle sladěné. Sponky s růžovými kvítky lehce vsunuté do drdolu udělají fantastický dojem a vykouzlí z obyčejného účesu něco nápaditého a skvostného.

Exploze květin

Květiny do vlasů jsou tou nejsnadnější variantu jak vykouzlit ohromný a jedinečný dojem. Připnout je lze do drdolu, vedle ohonu, či jimi drdol nebo ohon obepnout, jsou-li připevněné na gumičce. Květiny jsou krásně a nápaditě zdobené. Tmavě modrý květ vynikne ve světlých vlasech. Kytičky v odstínech růžové a červené se hodí do blond vlasů, ale i k brunetám a černovláskám. Slaďte květinu s oblečením a dojem bude neuvěřitelný!

Blýskavé spony

Malé sponky do vlasů působí poměrně decentně, přesto pozvednou celý účes o stupeň výše. Ať už jen tak na ozdobu, či jako praktická pomůcka k uchycení neposlušných vlasů, vždy vypadají báječně. Štrasové kamínky se navíc nádherně třpytí a kromě běžného nošení s nimi naděláme parádu i na plesech a večírcích.

Článek Vlasové doplňky svůdně třpytivé byl publikován 4. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...