Zapleťte se s teplými svetry – noviny pro sezónu podzim/zima 2011

Tagy:  Svetry, Missoni, Burberry, Michael Kors, Marc Jacobs, Preen, Diane von Furstenberg, Stella McCartney, Alexander Wang

Sponzorované odkazy:

Zapleťte se s teplými svetry – noviny pro sezónu podzim/zima 2011

Alexander Wang

Průkopnický pletený model zavinovacího svetru z čisté vlny a žebrovaným zdobením, výstřihem do V a dlouhými rukávy. Oblečte si elegantní a jednoduché černé šaty, punčocháče a kotníčkové boty. Svetr je zhotoven z kvalitní vlny (40% alpaka a 35% vlna, zbytek nylon), proto vás dokonale zahřeje v chladnějších podzimních dnech. Bude se vám hodit třeba na pochůzky po úřadech.

Missoni

Barevnou mohérovou vestu můžete nechat vepředu volně splývat nebo si jeden přední díl přehoďte přes rameno, tím pádem vznikne efekt plédu (jak vidíte na obrázku).

Diane von Furstenberg

Kontrastuje měkkou šedou vlněnou pleteninu s těžkými černými řetězy. Svetr má krátké rukávy, proto se dá výborně vrstvit přes tenký svetr v tmavším šedém odstínu. K tomu si také oblečte černé slim džíny a lodičky na vysokém podpatku.

Alexander Wang & Missoni & Diane von FurstenbergAlexander Wang & Missoni & Diane von Furstenberg

Stella McCartney

V robustním, světle šedém svetru získáte rázem podzimní vzhled. Luxusní provedení – vlna alpaka, velký límec, dlouhé rukávy a silné žebrování dodává takovému univerzálnímu kousku na jedinečnosti. Oblečte ho se sukní, džíny nebo s legínami, vše bude vypadat skvěle.

Missoni

Neobvyklé měkké vlněné pončo poslouží jako alternativa zimního kabátu. V nadrozměrném barevném ponču navíc dramatický vzhled. Ukažte se v něm s latexovými legínami, kotníčkovými boty a třeba s kabelkou do ruky od Jimmyho Choo.

Preen

Tento třetinový svetr byl moderní asi tak před 14 lety a nyní je zase zpět. Černý kašmírový svetr je elegantní, dá se kombinovat s květinovými koktejlovými šaty nebo s kontrastním tričkem.

Stella McCarney & Missoni & PreenStella McCarney & Missoni & Preen

Marc Jacobs

Městská klasika s neokázalým stylem Coco Chanel. Černo-zlatý mohérový svetr použijte k jednoduchému topu a černé sukni, získáte tak moderní kancelářský vzhled.

Michael Kors

Luxusní víkendový svetr s hlubokým rolákovým výstřihem, který je navíc ozdoben řetězem. Kašmírový svetr barvy velbloudí spárujte s kalhoty vojenského střihu a na nohy si obujte vysoké gladiátorky.

Burberry

Černý kašmírový rolák s ramenními vycpávkami se bude výborně vyjímat se saténovou sukní. Získáte nenásilný sofistikovaný městský vzhled. Nezapomeňte také na kozačky ve výšce nad kolena.

Marc Jacobs & Michael Kors & BurberryMarc Jacobs & Michael Kors & Burberry

Článek Zapleťte se s teplými svetry – noviny pro sezónu podzim/zima 2011 byl publikován 6. září 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...