Jarní značkové svetry

Tagy:  svetr, oblečení, jaro, pásek, krátké svetry, pletenina

Sponzorované odkazy:

Jarní značkové svetry

Naučte se správně nosit svetr – podtrhněte vaši ženskost a dodejte si francouzský šarm!

Svetry

Svetr nemusí být noční můrou vašeho šatníku. Ve správné kombinaci může tvořit nejen elegantní prvek, který vám dodá šarm, ale také nepřehlédnutelný módní hit, bez kterého se prostě neobejdete. Letošní sezónu dominují zejména svetry s pestrobarevnými vzory, pásky a mašlemi. Pokud ve vašem šatníku žádný takový svetřík nenajdete, měla byste co nejdříve vyrazit na nákupy a pořídit i např. pletenou pelerínu, volný svetřík zajímavého a lehce extravagantního střihu a kraťoučký svetřík ve stylu bolerka.

Multisezónní oblečení

Svetr je skvělým pomocníkem do každého počasí. Jedná se o tzv. multisezónní oblečení. V zimě vás zahřeje v chladném a mrazivém počasí, na jaře naopak poslouží místo bundy a v létě se postará o to, abyste nenastydla v chladnějších nocích. Pozor si dejte zejména na to, jak budete svetr nosit. Můžete vlastnit ten nejluxusnější a nejelegantnější svetr, ale stejně nejvíc záleží na tom, jak ho budete nosit. Často nevhodně zvolený svetr může pokazit celkový outfit.

Autor: RotatebotAutor: Rotatebot

Jarní novinky

V módě jsou zejména zapínací a zavazovací svetry, které nám mnohdy dokáží nahradit kabátky a sáčka. Máte jedinečnou příležitost projít si módními hity nejen ve vašich oblíbených obchodech, ale také v časopisech nebo na internetu. Nabídka je opravdu široká a záleží jen na vás, jakému stylu dáte přednost. Zvolte takový střih, barvu a materiál, který bude odpovídat vašemu stylu. Zapomeňte na to, že s jedním bílým a jedním černým svetrem vystačíte po celý rok. Nosí se pestré barvy, zejména odstíny červené, modré, fialové a dokonce i hořčicové barvy.

Autor: Flickr upload botAutor: Flickr upload bot

Svetr a džíny

Nejčastější a nejjednodušší kombinací je svetr a džíny. Sportovnější střihy volte na tričko a naopak romantičtější a extravagantnější střihy na halenky a tuniky. K džínům se hodí i extra barevné a výrazné svetry, které byste s ostatními kousky oblečení jen stěží zkombinovala.
Absolutním hitem jsou svetry s páskem. Ty se právě teď nosí! Pásek zdůrazní váš pas a z „neforemného“ kousku oblečení dokážete vykouzlit stylové a moderní oblečení. Jen si dávejte pozor, aby těch pásků nebylo moc. Pokud máte pásek u kalhot, raději svetr s páskem neoblékejte. Čeho je moc, toho je příliš.

Není svetr jako svetr, a proto mu vyčleňte ve vaší skříni dostatečné místo. Uvidíte, že při nákupu nebudete vědět, který pořídit dřív.

Článek Jarní značkové svetry byl publikován 6. června 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...