Victoria´s Secret spodní prádlo

Tagy:  podprsenka, kalhotky, tanga, spodní prádlo, luxusní prádlo, Victoria´s Secret

Victoria´s Secret spodní prádlo

Spodní prádlo je na první pohled neviditelnou, přesto však nesmírně důležitou součástí každého outfitu. Jeho správný výběr hraje zásadní roli pro naše pohodlí a dobrý pocit. Spodní prádlo Victoria secret je podobně jako Mercedes mezi auty věhlasná stylem a kvalitou. Její nápadité vzory a příjemné materiály si zamilujete.

Na růžové vlně

Cítit se skvěle a vypadat skvěle. Právě o to se spodní prádlo prestižní značky Victoria secret snaží a nutno uznat že velmi úspěšně. Smyslně ženské barvy, materiály a vzory si zamiluje snad každá žena. Růžové kalhotky z lesklého saténu klasického střihu zdobené kraječkou jsou překrásnou ukázkou prádla této značky. Červená tanga lemované kraječkou s nápisem si oblíbíme. Pozornost na sebe strhnou tanga i klasické kalhotky v růžové barvě s optimistickými nápisy.

Veselé a hravé, autor: Victoria´s SecretVeselé a hravé, autor: Victoria´s Secret

Exploze barev a střihů.

Značka Victoria secret myslí skutečně na vše a nebojí se riskovat a volit nápadné barvy a vzory. Toho si jistě můžeme všimnout u jemných zelenkavých krajkových tanga kalhotek. Také klasické barevné kalhotky zdobené krajkou mají vtip a nápad. Bláznivá bílá tanga s barevnými nápisy demonstrují hravost a lehkost, která prádlu od Victoria secret nechybí. Vybrat si můžeme také z celé řady tzv. dámských boxerek. Pohodlných kalhotek, které ženské postavě lichotí. Netradiční střih ve spojení výrazné oranžové a růžové barvy oslní nejen nás.

Všechny myslitelné střihy a materiály, autor: autor: Victoria´s SecretVšechny myslitelné střihy a materiály, autor: autor: Victoria´s Secret

Hlavně ať sedí

Při výběru spodního prádla je nesmírně důležité, aby perfektně sedělo. U podprsenek to platí dvojnásob. Nošení nevhodného či nekvalitního prádle je nejen nepohodlné, ale může mít za následek i vážnější problémy. Volte jej proto opravdu pozorně a spoléhejte se na kvalitu. Skvěle tvarovaná push-up podprsenka bez ramínek se stane neviditelnou oporovou pro naše poprsí.

Neviditelné prádlo, autor: autor: Victoria´s SecretNeviditelné prádlo, autor: autor: Victoria´s Secret

Jako dravá šelma

Úžasných zvířecích vzorů si v módě můžeme stále plně užívat. Tanga se vzorem zebry či levharta jsou neuvěřitelně svůdné a sexy. Černá krajka tomu všemu dodá šmrnc. Zebrovaná skvěle tvarovaná podprsenka dokáže divy.

Módní zvířecí vzory, autor: Victoria´s SecretMódní zvířecí vzory, autor: Victoria´s Secret

S Victoria´s Secret sportovně

Značka módního spodního prádla Victoria secret myslí opravdu na vše. I při nejrůznějších sportovních aktivitách se nyní můžeme cítit příjemně. Sportovní spodní prádlo o nás bude skvěle pečovat v každé situaci.

I sportovní prádlo může být krásné, autor: autor: Victoria´s SecretI sportovní prádlo může být krásné, autor: autor: Victoria´s Secret

Článek Victoria´s Secret spodní prádlo byl publikován 23. října 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...