Letní móda 2014 od Victorias Secret

Tagy:  oblečení victorias secret, victorias secret, doplňky, obuv, spodní prádlo

Letní móda 2014 od Victorias Secret

Victorias Secret je americká značka, která ztělesňuje přirozenou ženskou krásu, zdravé štíhlé křivky a všechny mladé ženy, které se cítí být šťastné ve svém vlastním těle. Tvářemi populárních kolekcí se staly topmodelky jako Gizele Bundchen, Adriana Lima, Elsa Hosk nebo Karolína Kurková, o jejichž dokonalosti není pochyb. Co se oblečení, spodního prádla a doplňků Victorias Secret týče, ty jsou pohodlné, nápadité a kvalitní. Nejnovější kolekce vám přináší kousky, které vám zkrátka nemohou chybět.

Řada s názvem Pink je mladistvá a hravá, proto si ji oblíbily především mladší dívky na celém světě. V kolekcích Pink najdete především volnočasovou módu v podobě tepláků, trik a mikin, které se vůbec nemusí bát nosit i do města. Hitem jsou letos například tato baseballová trička v oversize velikosti. Ta zdůrazní štíhlou postavu a díky vzdušnému materiálu jsou to pravé do horkých letních dní.

Autor: victoriassecretAutor: victoriassecret

Značka Victorias Secret myslí i na ženskou stránku, která je na letních večírcích zapotřebí. Obujte si například tyto jednoduché a extrémně vysoké jehly v sexy červeném provedení, které dokáží rozzářit každý outfit. Na party je noste k černý koktejlovým šatům, pa schůzku k romantičtější sukni a do města k volnějším džínům, kterým dodají na sexappealu.

Autor: victoriassecretAutor: victoriassecret

Victorias Secret sice nabízí řadu krásných oděvů, doplňků a dokonce obuvi, nicméně její prioritou je spodní prádlo, jehož věhlas je neskutečný. Dívky a ženy po celém světě touží po podprsenkách Victorias Secret, které jim zvednou sebevědomí. V nejnovější kolekci najdete například tyto stylové minikorzety, které se hodí pod společenský oděv nebo pod šaty a rovněž s tímto kouskem potěšíte svého partnera.

Autor: victoriassecretAutor: victoriassecret

Podzim se pomalu blíží a obchody se začínají zaplňovat kolekcemi, které zahřejí. I obuv budete za pár měsíců muset vyměnit a místo vzdušných sandálků opět obout teplejší kousky. Kotníčkové boty na vyšším podpatku byly moderní loni a rozhodně se na ně můžete těšit i letos. Místo špagetových podpatků ale raději volte ty silnější, jež budou v kurzu a navíc jsou velmi pohodlné.

Autor: victoriassecretAutor: victoriassecret

Co vám v nadcházející sezóně rozhodně nesmí chybět, jsou svetříky všeho druhu. Pořiďte si jeden univerzální kousek v černé nebo bílé barvě, který můžete nosit denně, a to dokonce do kanceláře. Typické logo značky Victorias Secret bude jakýmsi ozvláštněním jinak klasicky střiženého pulovru.

Autor: victoriassecretAutor: victoriassecret

Značka přichází také s exkluzivní řadou stylových košil a halenek, neboť právě ty by v šatníku žádné ženy, neměly chybět. Košile, ať už hovoříme o těch sportovnějších nebo ryze elegantních, jsou ženské, sexy a příjemné, není tedy důvod, se jim vyhýbat. Zkuste například tento žhavý model v bílém provedení, se zajímavou černou krajkovou aplikací, jež modelu dodá šmrnc a originalitu.

Autor: victoriassecretAutor: victoriassecret

A zapomenout samozřejmě nemůžete ani na moderní kousky do domácnosti, neboť i ve svém bytě či domě, se musíte cítit komfortně a takzvaně ve své kůži. Saténová pyžama, trička, župany – to vše v kolekcích Victorias Secret najdete.

Autor: victoriassecretAutor: victoriassecret

Článek Letní móda 2014 od Victorias Secret byl publikován 12. srpna 2014 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...