Riflová sukně, celoroční stálice

Tagy:  džínovina, denim, riflovina, sukně, jaro, léto, podzim, zima, outfit

Sponzorované odkazy:

Riflová sukně, celoroční stálice

Sukně jsou trendy v každém ročním období. Riflové sukně se vyskytují v neuvěřitelném množství podob, od jednoduchých krátkých po složitě střižené zdobené v délce ke kolenům. Mají tu výhodu, že je lze velmi jednoduše kombinovat a prakticky nikdy nevyjdou z módy. Obohaťte i na podzim svůj šatník o sukýnky a nezapomeňte při nákupech ani na silonky, punčochy a leginy.

Držíte se klasiky?

Tmavá rovně střižená sukýnka je podobně jako světlá varianta typickým příkladem džínové sukně, jak ji známe asi každý. K takové sukni se nemusíme bát vzít si něco sportovního a jednoduchého. Snese se však i s mírně elegantními vršky. Naprosto odlišné jsou tyto sukýnky od velmi elegantní tmavé skládané sukně nad kolena z rifloviny. Šik střih je velmi líbivý a sukni lze nosit i s velmi elegantními vršky.

Univerzální kousky jsou k nezaplaceníUniverzální kousky jsou k nezaplacení

Nekonečné variace

Je až k neuvěření, s kolika různými provedeními jednoduché krátké džínové sukně se můžeme setkat. V prvé řade si všimneme barevného provedení, od světlé blankytně modré, přes šedou, námořnicky modrou až po nejtmavší odstíny modré a černou.. O oživení se obvykle postará různé prošívání, roztřepené kraje, zesvětlená a prodřená místa. Tyto klasické riflové sukně jsou spíše sportovního vzezření a hodí se k nim lehce sportovní obuv a baleríny.

Oprané a děravé stále inOprané a děravé stále in

Džínová inspirace

Kromě klasicky nás budou zajímat spíše originální moderní kousky. Asymetrická mačkaná sukýnka lehce sportovního vzhledu zaujme svou nekonvenčností. Skládaná lehce mačkaná tmavá sukně se hodí k elegantnímu, ale i jednoduchému a sportovnímu. Světlounká netradičně střižená zdobená džínová sukně nás zaujme stylem a elegancí, kterou vyzařuje. Je originálním zajímavým kouskem, který v našem šatníku zcela jistě najde své uplatnění.

Různé střihy denimových sukníRůzné střihy denimových sukní

Džínové unikáty pro odvážné

Zcela výjimečné jsou odvážné modely, do kterých si netroufne hned tak někdo. Krátká rovná džínová sukýnka zdobená tmavým prošíváním je sama o sobě dostatečně zajímavá a tak k ní není nutné vymýšlet nějaké další zpestření. Pro opravdové rebelky je bláznivá sukně kombinující džínovinu i množství dalších materiálů jako stvořená. Využito je na ní opravdu snad všech možných ozdobných prvků. O něco méně bláznivá je pak riflová sukně šedé barvy s roztrhanými místy. Působí velmi uvolněně a také proto se jistě bude líbit.

Experimentujte s denimemExperimentujte s denimem

Článek Riflová sukně, celoroční stálice byl publikován 20. října 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...