Zimní sukně je módní a zahřeje

Tagy:  zimní sukně, pletená sukně, tvídová sukně

Sponzorované odkazy:

Zimní sukně je módní a zahřeje

V chladném počasí se všichni snažíme obléci co nejtepleji. Ale zimní období je tak dlouhé a kalhoty vás už jistě začínají nudit. Co tedy s tím? Oblečte si sukni. Důležité je ovšem zvolit správný materiál, který zahřeje. Vybírat můžete mezi manšestrovými, pletenými, sametovými nebo dokonce kožešinovými sukněmi.

Vesele do zasněžené přírody – krátká sametová sukně a bavlněné legíny k sebe skvěle padnouVesele do zasněžené přírody – krátká sametová sukně a bavlněné legíny k sebe skvěle padnou

Vlněné sukně

Vlněná sukně by neměla chybět v žádném dámském šatníku. Výjimku asi budou tvořit ženy alergické na vlnu a vlněné tkaniny, vy ostatní jí nebraňte.

Vlněnou sukni si můžete vzít třeba na oběd nebo na večeři s přáteli, stejně tak do práce nebo na výlet. Je symbolem nadčasové elegance a tuto sezónu velký hit.

Vlněné sukněVlněné sukně Jednoduchá elegantní vlněná sukněJednoduchá elegantní vlněná sukně Na procházku ve vlněné sukniNa procházku ve vlněné sukni

Pletené sukně

Pletená sukně není žádná nudná záležitost, vybrat si můžete různé barvy, délky, střihy, skládané nebo plisované.

Rodarte

RodarteRodarte

Zajímavá patchwork sukně vyrobená z několika vrstvených materiálů – vlna, hedvábí, krajka a kůže. S tímto smělým nápadem přišly mexické sestry Laura a Kate Mulleavy. Za jejich zajímavý nápad zaplatíte 27000Kč.

Chloé

ChloéChloé

Pletená žebrovaná sukně v béžové barvě je jednoduchá a stylová, proto se bude hodit takřka k čemukoliv, co máte v šatníku. Její cena je 4500 Kč.

Missoni

MissoniMissoni

Delší pletená melírovaná sukně, jako z babiččiny kolekce, ovšem za neuvěřitelných 21500 Kč.

Balenciaga

BalenciagaBalenciaga

A je to tady – vzpomínka na dětská léta. Roztomilá plisovaná sukně s vysokým pasem. Možná ještě jednu máte zastrčenou někde hluboko ve skříni. Pokud ne, možná si zamilujete koketní uhlově šedou plisovanou sukni od Balenciaga za 13500 Kč.

Tvídová sukně

Víte co vám dodá dokonale sofistikovaný vzhled? Tvídová sukně. I Coco Chanel tuto tkaninu milovala a proto stále se také objevuje v jejích kolekcích.

Je mnoho způsobů, jak nosit tvídovou sukni, záleží na vašem stylu. Tak například sukni do pasu můžete kombinovat s jednoduchou elegantní košilí. K doladění celkového vzhledu doporučuji přidat několik zajímavých doplňků, například opasek nebo po vzoru Chanel, korále.

McQ

McQMcQ

Černo stříbrná tvídová sukně s asymetrickými překrývajícími detaily v pase. Soudkovitý tvar a postranní kapsy by mohly mít rozšiřující efekt. Pokud máte široké boky, dejte si pozor. Cena: 3900 Kč

Marc Jacobs

Marc JacobsMarc Jacobs

Fuchsiová tvídová mini sukně se dvěma kapsičkami vypadá moc roztomile. Sama o sobě vás moc nezahřeje, proto si k ní vezměte silnější barevné punčocháče. Její cena 9400 Kč by vás ale mohla rozpálit.

Tvídová sukně se zvýšeným pasem a jednoduchá halenka tvoří dokonalou kombinaciTvídová sukně se zvýšeným pasem a jednoduchá halenka tvoří dokonalou kombinaci Všimněte se spojení tvídové sukně a žebrovaných punčocháčůVšimněte se spojení tvídové sukně a žebrovaných punčocháčů

Zdroj: www.polyvore.com

Článek Zimní sukně je módní a zahřeje byl publikován 10. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...