Playboy boty - obujte se se stylem

Tagy:  Playboy, boty, střevíčky, lodičky, kozačky, balerínky, podpatky, značková obuv

Sponzorované odkazy:

Playboy boty - obujte se se stylem

To, že značka Playboy uvádí kolekce velmi moderního, vkusného a sexy spodního prádla a oblečení jistě víme. Co je nám možná více skryto je svět bot, ve kterém Playboy rovněž vyniká a uchvátí nás jedinečnými lodičkami, kozačkami či teniskami. Objevte dosud nepoznané a zamilujte si Playboy.

Oslňte s buďte odvážné

Vysoké podpatky jsou smyslné a sexy. Podpatky prodlouží nohy, zeštíhlí postavu a nutí k elegantnější chůzi, kterou muži nedokáží ignorovat. Sexy lesklé červené lodičky působí neuvěřitelně svádivě svým tvarem i barvou. K šatům, ale i k formálnějšímu oblečení skvěle sedí a dodají nám na sex-apelu. Stříbrné botky na podpatku kombinující několik různých materiálů působí spíše decentně, ale zároveň velmi žensky. Levhartí vzor je stále v módě. Důkazem toho jsou lodičky s vyříznutím na špičce s extra vysokým podpatkem. Ozdobná červená mašlička dělá z bot skutečně výjimečný kousek. Černé saténové střevíčky se hodí při každé příležitosti. Obout je můžeme k šatům, kostýmku, ale i k džínám a svetříku.

Sexy boty s vysokými podpatkySexy boty s vysokými podpatky

Něžně svádivé střevíčky

Pro speciální příležitosti se hodí jedině speciální botky. Přesně takové jsou lesklé stříbrné střevíčky na vysokém podpatku. Luxus přímo vyzařují. Také světlounce modré saténové lodičky s proříznutou špičkou nás oslní. Jsou perfektním kouskem do sbírky elegantních botiček. Odvážné a smyslné jsou růžové střevíčky, které pasují jedině k velice módním něžným šatům.

Botičky jako pro princeznuBotičky jako pro princeznu

V pohodlí s Playboyem

Kdo rád stojí nohama na zemi, ocení spíše kolekci veselých balerínek, které jsou pohodlné a praktické. Béžové baleríny zdobené pásečky působí jednoduše a decentně. Snadno je lze kombinovat a nosit téměř k čemukoli. Podobně tomu je i u černých botek na nízkém podpatku. Imitace kůže je stále trendy a baleríny jsou díky tomuto materiálu velice neutrální. Něžné růžové botky se zajíčkem jsou spíše než obuví kouzelným módním doplňkem.

Playboy boty mohou být i pohodlnéPlayboy boty mohou být i pohodlné

Když začne přituhovat

Playboy myslí i na zimní a podzimní sezónu. Kolekce kozaček zahrnuje extra elegantní páry bot, ve kterých zůstanou naše nožky v suchu a v teple. Vysoké černé kozačky na podpatku můžeme nosit ke kalhotám i k sukni a vždy budeme vypadat trendy. Sexy a rafinovaně budeme vypadat ve špičatých kozačkách s úzkým podpatkem. Stříbrné kozačky jsou pro Playboy velmi typické. Lesklý materiál a Playboy zajíček, oboje dělá z bot fantastický kousek do naší sbírky.

Kozačky se zajíčkemKozačky se zajíčkem

Článek Playboy boty - obujte se se stylem byl publikován 11. října 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...