Snubní prstýnky – vyberte věčnou krásu

Tagy:  prsten, manželství, zlato, bílé zlato, diamant, rytí

Sponzorované odkazy:

Snubní prstýnky – vyberte věčnou krásu

Snubní prsten je něco, co bude dvěma zamilovaným připomínat nejen nejkrásnější den jejich života, ale také věčné partnerství, které v ten den uzavřeli. Výběr by proto měl být maximálně důkladný a vždy by měl směřovat ke společné shodě. Snubní prstýnek z ruky prakticky nesundáme a také podle toho bychom ho měli vybírat. Je jen na nás, zda zvolíme decentní, či trochu odvážnější variantu, důležité však je uvědomit si, že jde o dlouhodobou záležitost, která by se nám neměla během let, či spíše desítek let omrzet.

Zlato mluví za vše

U prstenů hraje velkou roli tvar, zdobení a zejména materiál. Zlato je velmi oblíbené a samo o sobě vyjadřuje jisté hodnoty. Zlaté prsteny mnohdy nepotřebují žádné výrazné zdobení, jako jsou kamínky či složité vyrývané vzory. Mnohdy postačí velmi prostý základ. Také proto se říká, že v jednoduchosti je krása. Pěkně bude vypadat hladký kroužek zdobený bílým kamínkem, diamanty jsou věčné a jejich kouzlo nevyprchává.

Zlatá klasika, k dostání zde, autor: nakupnicentrum.cz

Stále oblíbenější titan

Kromě zlata je stále oblíbenější také stříbřitá barva, kterou můžeme obdivovat na titanových snubních prstýncích. Zdobení v podobě výřezů a drážek je velmi nevtíravé, jednoduché, neokouká se. Vybírat můžeme z různých tvarů, prstýnky mohou mít oblé hrany a různou šíři. Někoho zaujmou spíše slabé kroužky, velmi oblíbené jsou však i ty široké. Titan je materiál, který bychom při výběru snubních prstýnků určitě měli zvážit.

Titanové prsteny, k dostání zde, autor: nakupnicentrum.cz

Věčnost v bílé barvě

Stříbřitě bílé snubní prsteny obvykle z bílého zlata představují skvostnou variantu věčného šperku, kterým snubní prsten dozajista je. Výhodou je, že bílý kov vypadá fantasticky, je-li doplněn o kamínky a zdobení. Kombinace rytí a zasazení drobných třpytivých drahokamů vypadá nádherně. Originální jsou také prsteny se čtvercem vyplněným kamínky. Nápadné rytí nám přinese nejen netradiční snubní prsten, ale také zajímavý šperk.

Snubní prsteny s kamínky, k dostání zde, autor: nakupnicentrum.cz

Moderní prsteny prostých tvarů v bílé barvě nás upoutají svou čistou elegancí. Ať už s kamínky, rytím, či obojím, rozhodně jsou alternativou, která stojí za zvážení. Obzvláště zajímavá a neotřelá je kombinace s tenoučkými černými proužky. V bohatém výběru si každý přijde na své. Nyní už zbývá jen zajistit, aby svatba proběhla podle představ a předání prstýnků bylo úspěšné. Spokojený společný život bude pak zvolený kroužek připomínat navěky.

Snubní prsteny v modernějším provedení, k dostání zde, autor: nakupnicentrum.cz

Článek Snubní prstýnky – vyberte věčnou krásu byl publikován 16. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...