Jak se obléci na první rande

Tagy:  Elegatní, uvolněná, trendy

Sponzorované odkazy:

Jak se obléci na první rande

Nastal den s velkým D a vás čeká první rande s mužem snů. To znamená, že se musíte předvést v tom nejlepším světle.

PrirozenáPrirozená

Máte pěkné nohy? Vyberte si jemné punčochy nebo jednobarevné legíny a lodičky na vysokém podpatku. Chlubíte se svým dekoltem? V tom případě zvolte svetřík s výstřihem, k tomu si ale oblečte sako, abyste hned na začátku neodhalila všechny přednosti. Navíc muže nejvíc přitahuje to co je z velké části skryto, může tak lépe fungovat jejich fantazie. Buďte připravena na vše v nejnovější soupravě spodního prádla. Jestli je pro vás korzet příliš svazující, nechte ho doma, nejdůležitější je, abyste se v této chvíli cítila skvěle a uvolněně.

ZnačkováZnačková

Nesnažte si hrát na někoho, kým nejste. Kdybyste se najednou ukázala jako někdy jiný, mohla byste svého vysněného prince polekat. V čem vás viděl poprvé, když se do vás zamiloval? V tomto stylu pokračujte. Ovšem, pokud vás nepoznal v posilovně v teplákách a vy se teď chystáte do elegantní restaurace. Tam v teplákách opravdu nechoďte.

ElegantníElegantní

Některé ženy předpokládají, že na první schůzce dojde ke svádění. Jiné zas nechtějí, aby jejich nový přítel svádění očekával. Podle toho se oblečte. Muži to poznají, jak z vašeho chování, tak z oblečení. V žádném případě se neoblékejte příliš vyzývavě, pak by vás mohl zařadit do úplně jiné škatulky.

UvolněnáUvolněná

Pokud jdete na rande rovnou z kanceláře, přibalte si do kabelky kosmetickou taštičku, abyste si mohla upravit make up a zvýraznit oči. Nezapomeňte ani na výraznější doplňky, zajímavý náhrdelník, náušnice a náramek.

SladěnáSladěná

Blíží se sice Vánoce, ale vy si nehrajte na Vánoční stromeček a nevěšte na sebe všechny šperky, které doma najdete.

TrendyTrendy

Neměňte se v někoho jiného, necítila byste se ve své kůži. Je zbytečné strávit dvě hodiny u kadeřníka, nechat se nalíčit od profesionální kosmetičky a obvolat všechny své kamarádky, aby vám poradily co si vzít večer na sebe. Nejrozumnější je zůstat sama sebou a před tím než vyrazíte několikrát si řekněte před zrcadlem: „Mám se ráda taková, jaká jsem“.

SváSvá

Hodně štěstí!

Zdroj: www.examiner.com, www.polyvore.com

Článek Jak se obléci na první rande byl publikován 24. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...