Oblečte se stylově na silvestrovskou party

Tagy:  šaty na party, Versace, Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Red Valentino, Vivienne Westwood

Sponzorované odkazy:

Oblečte se stylově na silvestrovskou party

Za chvíli je tu konec roku, se kterým se, jak se patří, rozloučíme a s ještě větší slávou přivítáme ten nový. K této významné události se ale musíme dokonale obléci a řádně připravit.

černé koktejlové šatyčerné koktejlové šaty

Co budete potřebovat

Večerní šaty nebo jiný formální oděv Večerní kabelku Vlasové doplňky Náušnice, náhrdelník, náramky, prsteny, brože … Vhodné boty

Inspirace od známých návrhářů

Alexander McQueenAlexander McQueen

Nádherné šaty Alexander McQueen zdobené výšivkami a potiskem, ve kterých získáte okamžitou pozornost a budete se cítit jako princezna. Prostřední šaty byly inspirovány obrazy od německého renesančního malíře Stephana Lochnera z 15. století. Balonové rukávy nebo odhalené rameno je velmi sexy, navíc dokonale propracovaný střih krásně zvýrazní vaši siluetu.

Versace a Sass BideVersace a Sass Bide

Modré metalické šaty Versace, korzetového střihu, poskytují v oblasti dekoltu vhodné místo pro umístění drobného šperku. V každém případě se vyhněte pompézním ozdobám, šaty upoutávají pozornost sami o sobě, další výrazný prvek by vyhlížel kýčovitě. Černé minišaty Sass & Bide s bílou výšivkou a zrcadlovými ozdobami se skvěle vyjímají z pod kožešinové vesty nebo plédu.

Halston Heritage a Marchesa a Oscar de la RentaHalston Heritage a Marchesa a Oscar de la Renta

Hvězdné nebe po setmění, tak bych šaty Halston Heritage hned nazvala. K nim se budou hodit štrasové doplňky – mnohořadý náramek a náušnice „kruhy“. Flitry a korálky na silvestrovské párty nesmí chybět, pokud zastáváte stejný názor, určitě jste si vybraly hedvábné šaty Marchesa. Pokud je to jen trochu možné vyhněte se černým botám, obujte si k nim bílé nebo stříbrné. Černé šaty Oscar de la Renta s rosetou, tylovým živůtkem a volánky z organzy dokonale zapadnou na každou party. Na první pohled vám je jasné, že tyto šaty již nebudou potřebovat žádnou další ozdobu.

Red Valentino a Sandro a Vivienne WestwoodRed Valentino a Sandro a Vivienne Westwood

Šaty Red Valentino z 20. let v odstínu svěžích malin, ideální pro party sezóny. Elegantní vzhled doplní dlouhé korále v barvě zlata. Opravdu ženské šaty Sandro s odstupňovanou tylovou sukní a vysokým pasem zdobeným diamanty. Nyní stačí už jen přidat sako a boty na jehlových podpatcích. Černé hedvábné šaty s flitry jsou tak elegantní a dokonalé, Vivienne Westwood to snad ani jinak neumí.

Instrukce

Klasicka – černá / bíláKlasicka – černá / bílá

Zjisti dress code pro akci, kterou si chystáme navštívit.

Prohlédněte si módní časopisy pro ženy, kde vám poradí jak vhodně kombinovat doplňky k oděvu, který jste si vybrala ze skříně. Pokud ve svém oblíbeném časopise nic nenajdete, zalistujte zpět na našich webových stránkách.

Jestliže jste ve skříni nic nenašla, máte ještě čas doběhnout do nejbližšího nákupního centra, které láká povánočními slevami.

Jednoduchá eleganceJednoduchá elegance

Jak zazářit

Pokud jste zvolila flitrové šaty, vynechte náhrdelník.

Vemte na vědomí, že k botám s otevřenou špičkou nepatří punčocháče.

Zkuste letos šaty v neutrálních barvách a třpytivými detaily.

A to nejdůležitější na závěr, rozzářená tvář a přátelský úsměv, to v žádném případě nesmíte zapomenout doma, to je to hlavní, co z vás udělá hvězdu večera.

šťastný nový rok 2011šťastný nový rok 2011

Zdroj: www.net-a-porter.com, www.polyvore.com

Článek Oblečte se stylově na silvestrovskou party byl publikován 30. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...