8 univerzálních outfitů do města i na party

Tagy:  outfit, model, komplet, nakupování, léto, móda, party, večírek

Sponzorované odkazy:

8 univerzálních outfitů do města i na party

Léto přeje večírkům více, než jakékoliv jiné roční období, proto je pochopitelné, že musíte doplnit šatník o nějaké aktuální kousky, ve kterých zazáříte na parketu i u baru. Ovšem ryze party outfity, by vás mohli stát ve výsledku spousty peněz. Myslete raději ekonomicky a obstarejte si takové kousky, které můžete nosit přes den, i v noci.

Možná si pohledu na výrazné barvy a průstřihy říkáte, jestli tento model není na denní nošení až příliš výrazný. Hodláte-li strávit dny na venkově, pak je rozhodně nevhodný, ovšem v nějakém větším městě, v něm budete za hvězdu. No a večer? Na party do klubu je kratší vyzývavý top a červená rtěnka, dokonalou kombinací.

Autor: aleksandraAutor: aleksandra

Léto se nese ve znamení cestování, které není jen o ležení na pláži, ale také o poznávání nových míst a atraktivních měst. Eurovíkend je jedním z nich. Pohodlný květovaný topík a delší sukně vám budou skvělými společníky nejenom při obcházení muzeí, ale také během večeře či následné návštěvě baru.

Autor: EMC1397Autor: EMC1397

Pánský styl je letos v módě víc, než kdy jindy, proto se nebojte nějaké kousky, zařadit do svého šatníku. Skvělou volbou jsou například volnější košile, které díky průsvitnému šifonu nenápadně odhalí ženský dekolt. Kombinujte je s výraznými kalhotami a stylovou kabelkou, která se hodí i na večerní posezení s přáteli.

Autor: tania-mariaAutor: tania-maria

Zdánlivě jednoduchý model promění v něco exkluzivního luxusní kabelka a extra vysoké jehly, díky kterým se i z menší osůbky, najednou stane vysoká laň. Výhodou outitu je fakt, že jej můžete obléknout na pracovní schůzku, na oběd s kamarádkou, ale také na večírek. Zkrátka a dobře, prakticky kamkoliv.

Autor: polyvoreAutor: polyvore

Puntíky letos opět letí a obzvláště ty v retro stylu, které připomínají roztomilou módu 60. let. Pořiďte si šatičky v áčkovém střihu a doplňte je zajímavými lodičkami a samozřejmě červeným lakem na nehty, který k puntíkům padne, jako nic jiného. A že takto nemůžete na party? Alespoň mezi klasickými mini šaty a šortkami, krásně vyniknete.

Autor: polyvoreAutor: polyvore

Plážová móda je velmi inspirativní a tento kousek je jasným důkazem, že se může proměnit i v něco elegantnějšího, než jsou jen roztrhané džínové kraťasy a volnější tílka. V tomto ,,beach" kompletu se s klidem vydejte i na venkovní večerní akci u vody.

Autor: ashley-rebeccaAutor: ashley-rebecca

Bílá je symbolem letošního léta, proto by ve vaší sbírce módních kousků, rozhodně neměla chybět. Nejlépe ji využijete v podobě bělostných šatů, které podpoří bronzové opálení a navíc na vás na večírku skvěle upozorní. Sluneční brýle vyměňte za masivní náhrdelník a hurá na drink.

Autor: polyvoreAutor: polyvore

Kožené slim kalhoty a masivní náhrdelník, mohou z obyčejného kompletu, udělat velmi trendy záležitost, která je použitelná na den i noc. Přes den si oblékněte teplejší trenčkot a večer obujte vysoké podpatky a zvýrazněte mdlé denní líčení. A party look je na světě.

Autor: polyvoreAutor: polyvore

Článek 8 univerzálních outfitů do města i na party byl publikován 9. července 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...