Barvy na vlasy aneb slaďte účes s vaším outfitem

Tagy:  barvy, barvy na vlasy, melír, trikolóra

Sponzorované odkazy:

Barvy na vlasy aneb slaďte účes s vaším outfitem

Pokud vás nudí mít stále stejnou barvu vlasů a přejete si nějak oživit přicházející jaro, vsaďte na melír nebo tzv. trikolóru. Tyto účesy se postarají nejen o vaší spokojenost, ale také o to, aby vaše vlasy dosáhly hojného objemu. Můžete zvolit extravagantnější i méně nápadné verze účesů. Důležitou roli hraje barva a v případě trikolóry také správně zvolené odstíny tří barev, které použijete k tomu, abyste je dokázala ve vaší kštici harmonicky sladit. A co víc dodat? Snad jen to, že celý účes by vám samozřejmě měl ladit také s vaším oblečením a celkovým outfitem.

Barevné jaro

Osvěžit účes někdy nestačí pouze jednou barvou. Výrazná jednotlivá barva nepůsobí přirozeně, protože pravá barva vlasů bývá mnohem rozmanitější. Vlasy máme často prosvětlené sluncem a každý pramínek vlasů háže různé odstníny barev.
Pokud se rozhodnete pro melír, většinou vám v kadeřnictví doporučí melír pomocí prosvětlených pramínků nebo kombinace dvou barev. Letošní jaro se vás kadeřnice nejspíše bude ptát, o jaké barvy máte zájem nebo vám sama doporučí, jaká barevná harmonie se k vám nejvíce hodí. Tím nejnovějším hitem jsou tzv. tříbarevné melíry. Postarají se hlavně o to, že nebudete vypadat nudně a navíc dokáží opticky zvětšit objem vašich vlasů. Tři barvičky vykouzlí na vaší hlavě doslova extravagantní, ale slušivé dílo.

Zkuste výraznou barvu pro vaše vlasy, autor: lord-helmetZkuste výraznou barvu pro vaše vlasy, autor: lord-helmet

Harmonie barev

Krokem číslo jedna je správně připravený základ pro tříbarevný melír. Pokud zvolíte neutrální základ vlasů, můžete tak častěji obměňovat barevnou kombinaci. Vždy mějte na paměti, že si musíte vybrat takové barvy, které spolu harmonicky ladí.
Mezi nejpřirozenější odstíny patří kaštanová, tmavě hnědá nebo blond barva. Pokud ale zůstanete u těchto odstínů, vy, ani váše okolí nebude z tohoto účesu příliš odvázané. Skvěle vypadají odstíny malinové, třešňové, fialové, borůvkové ale i mahagonové.

Důležitá je správná harmonie barev, autor: House Of SimsDůležitá je správná harmonie barev, autor: House Of Sims

Zůstat blond nebo zkusit tmavý odstín?

Ať už aplikujete tříbarevný melír na tmavé nebo blond vlasy, výsledný efekt bude vypadat vždy dobře. U tmavšího odstínu účesu se jednotlivé barvy aplikují plnoplošně a mnohem více než u světlách vlasů. Blondýnky budou vypadat lépe, pokud jsou další dvě barvy doplňkové a aplikované v menším množství.

Láká vás oživit chmurné počasí, okolí a sama sebe? Navštivte váš oblíbený kadeřnický sálón a nechte profesionála, ať vám z vašeho nudného účesu vyčaruje nepehlédnutelnou a moderní účes, který bude hýřit barvami.

Článek Barvy na vlasy aneb slaďte účes s vaším outfitem byl publikován 27. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...