Test laků na vlasy - obstojí i ty levnější?

Tagy:  lak na vlasy, styling, přípravky na vlasy, kosmetika, účes, značka

Sponzorované odkazy:

Test laků na vlasy - obstojí i ty levnější?

Lak na vlasy je vymožeností století, bez které se dnes málo která žena obejde. Jak vůbec mohly v dřívějších dobách dámy na dvoře, svoje tupírované kadeře udržet pohromadě? Otázka za milion, na kterou nelze odpovědět. V 21. století je však vše podstatně jednodušší a ať už máte extravagantní účes nebo dlouhé rovné hřebíky, lak jim dodá pružnost, lesk a tvar na celý den.

Ve změti stovek, ba dokonce tisíců přípravků je ale těžké rozpoznat ten nejlepší, který bude kvalitní a vašim vlasům bude vyhovovat. My jsme za vás provedli test napříč světovými značkami a vlasovými přípravky a vybrali ty, do kterých můžete s klidem investovat a budete spokojeni.

Fekkai je v široké veřejnosti poměrně neznámou značkou, nicméně na poli stylingu se jedná o naprostou jedničku, které důvěřují i profesionální kadeřnici z celého světa. Jemné mikročástečky nezatěžují vlasové vlákno a naopak jim dodají objem. Váš účes bude vzdušný a lehký po celý den, a to i v případě, že jsou vlasy jemné. Přípravek vás vyjde na 165 korun.

Autor: lordandtaylorAutor: lordandtaylor

Další populární a kvalitní značkou je GHD. Ta letošní rok vytvořila novou řadu extra tužících přípravků pro všechny typy vlasů. Pokud se chystáte na party nebo ples, kde protančíte celou noc, vsaďte na tento lak, díky kterému bude účes držet, ať už děláte cokoliv. Cena se pohybuje okolo 350 korun.

Autor: selfridgesAutor: selfridges

Za kvalitu je dobré si občas připlatit a obzvláště pak v případě, že se nejedná o vyhozené peníze, nýbrž o dobrou investici, jako je tomu u laků na vlasy Alterna. Jejich sametově jemné složení udělá účes hladký a neskutečně třpytivý. Vlasy přitom nebudou zatíženy. Cena laku je okolo 500 korun.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

Loreal je poměrně kontroverzní značkou, která stojí tak nějak mezi kvalitou a jejím opakem. Zatímco některé výrobky jsou velmi dobré, jiné za nimi trochu pokulhávají. Na co se ale můžete spolehnout, jsou laky z kolekce Elnett, které jsou pro denní užití ideální volbou a jejich cena je navíc skvělá – přibližně 130 korun.

Autor: nellyAutor: nelly

Dalším černým koněm v oblasti laků na vlasy je značka Sachajuan, jejíž přípravky jsou naprosto skvělé. Nezáleží na tom, zda jsou vaše kadeře mastné, suché, husté nebo zplihlé, s lakem na vlasy Sachajuan budou vypadat senzačně. Cena laku je 335 korun.

Autor: barneysAutor: barneys

Značka Tigi přichází s kolekci bad head, která je hravá, veselá a ideální pro mladé teenagery, kteří si potrpí na crazy styling. Pořídit je můžete ve všech drogeriích za cenu 200 korun.

Autor: asosAutor: asos

Dalším dobrým produktem od Loreal jsou laky na vlasy s názvem Lock It, které naprosto skvěle splní potřebu denního užívání. Vlasové vlákno jemně nadzvednou od kořínků, čili dodají objem a drdol bude po zafixování držet celý den. Cena je zde senzační, a to 83 korun.

Autor: targetAutor: target

Značka Tresemmé je jasným důkazem toho, že ne všechno kvalitní musí být zákonitě drahé. Lak na vlasy z nové kolekce vás vyjde na 69 korun a s jeho výsledky budete přitom velmi spokojeni.

Autor: targetAutor: target

Článek Test laků na vlasy - obstojí i ty levnější? byl publikován 17. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...