Barevné trendy na jaro & léto 2011

Tagy:  Trendy 2011, barvy, kabelky s třásněmi, turban, kovbojské boty

Sponzorované odkazy:

Barevné trendy na jaro & léto 2011

Módní trendy pro sezónu jaro/léto 2011 jsou postaveny na kreativitě a svobodě. Použity byly jemné, pohodlné a měkké materiály pro příjemné vítání dlouho očekávaného jara.

Moderní romantika

Vejděte do světa romantických pastelových a jemně neutrálních barev ve svěží lehké módě. Jemné barvy nekontrastujte, ale jen osvěžte doplňky v podobně jemných odstínech. V lehkých šifonových šatech se budete se cítit jako lesní víla. Šifon, krajka a volánky v této sezóně hlásí o slovo.

šifonšifon

Omšelý povrch

V kurzu bude modrá ve všech podobách, ale nejvíce opraný a vybělený denim, k němuž jsou nejlepší stříbrné a štrasové doplňky. K modré barvě se hodí svršek v přírodních odstínech a také žlutá a oranžová barva.

Vyjádřete se

Pokud zkombinujete několik barev, vzorů a materiálů, výsledkem bude výrazný módní styl, jímž vyjádříte, kdo jste. Zkuste zajímavou kombinaci leopardí vzor na modrém podkladu nebo boty z hadí kůže a kabelku se zebřím vzorem.

Neonky

Nejen sluníčko, ale i neonové barvy prozáří první jarní dny. Inspirujte se sluneční barvou a pořiďte si doplněk v neonově žluté barvě, uděláte dobře. Jak nosit neonové barvy? Nebojte se, nemusíte se obléci do neonové barvy od hlavy až k patě. Použijte tlumené barvy na oblečení a doplňky zvolte v neonových barvách.

Výčet barev

Barvy inspirované jarem:

jarní déšť – vodově modrá

svítání – barva vycházejícího slunce

bouřka – bouřková šeď a stříbrný mrak

oblakaoblaka

včelí inspirace – včelí vosk a červenohnědý úl

včelí vosk / červeno-hnědávčelí vosk / červeno-hnědá

květiny – zimolez, korálová růže, levandule, stříbrná pivoňka

zimolez / korálová růže / levandule / stříbrná pivoňkazimolez / korálová růže / levandule / stříbrná pivoňka

letní drinky – curacao

curacaocuracao

dovolená – modré moře

mořemoře

Doplňky

Turban

Turban bude absolutní hit. Že vás tento extravagantní trend trochu děsí? Ale nebojte se, staří když si zavážete šátek kolem hlavy a vytvoříte tak turbano-čelenku. Tento doplněk přímo volá po kimonové tunice a velkých kulatých chanel brýlích.

turbanturban

Kovbojské boty

Kovbojské boty si obujte k džínům v délce nad kolena. Vršek může být volnější tunika a přes rameno přehoďte větší koženou kabelu. Pokud si nevíte rady, jak vše sladit podle aktuálních barevných trendů, zvolte kombinaci béžové a šedé.

Kabelka s třásněmi

Kabelka s třásněmi se vyrábí ve variantě přes rameno, do ruky nebo s dlouhým uchem, aby se dala nosit křížem. Hodí se k šatům nebo tunice a kovbojský botám.

kabelka s třásněmikabelka s třásněmi

Článek Barevné trendy na jaro & léto 2011 byl publikován 20. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...