Trendy na jaro 2011 - klíčový vzhled

Tagy:  Trendy, jaro 2011, 60. léta, 70. léta, motorkarsky styl, punk styl

Sponzorované odkazy:

Trendy na jaro 2011 - klíčový vzhled

V letošních trendech na jaro se budou objevovat hlavně 70. a 80. léta. Tak si je pojďme trochu připomenout.

Sofistikovaná 70. léta

70. léta se stále vrací do módy ve vlnách a proto se s nimi znovu setkáme v nadcházející jarní sezóně. Nezapomeňte, že existuje několik variant a způsobů jak využít klíčové prvky ze 70. let, tak postupujte opatrně a s citem.

Pro denní nošení:

Denní outfit ve stylu 70. letDenní outfit ve stylu 70. let

Kalhoty s širokými nohavicemi a vysokým pasem Balonové halenky s vlajícími rukávy. Z materiálů je oblíbený satén a hedvábí. Roláky zastrčené do kalhot a sukní. Pro větší efekt 70. Let přidejte korálkový náhrdelník nebo vestu. Overal s potiskem

Třpytivé oblečení na noc:

Večerní outfit ve stylu 70. letVečerní outfit ve stylu 70. let

Disco styl s vysokým leskem – vyberte si lurex nebo hedvábí. Volánky ve výstřihu pod brokátovým sakem spárovaný s kalhoty s nažehlenými puky.

Glamour doplňky:

Kabelka vždy dokončí vzhled. Zkuste vysoce kvalitní koženou kabelku na den a malou kabelku s dlouhým popruhem pro noc. Široký kožený opasek přepásaný přes mini nebo maxi sukni. Použijte spoustu šperků – zkuste hodně prstýnků s kameny, spoustu náramků, náhrdelníky, dlouhé přívěsky a šňůry perel. Z účesů zkuste delší bod, neposedné kudrlinky a dlouhé vlnité vlasy.

Biker móda

Biker móda není nic nového, někteří jí nosí stále a někteří se jí nechají jednou za čas strhnout. A právě teď nastal ten čas.

Motorkářská bunda:

Motorkářská bunda BalmainMotorkářská bunda Balmain

Samozřejmě, že to neznamená, že si teď půjdete koupit motorkářskou bundu do specializovaného obchodu. Návrháři s touto myšlenkou pouze vytvářeli tento žhavý trend. Hledejte dva základní prvky – zipy na rukávech a prošívání.

Kožené kalhoty:

Kožené kalhotyKožené kalhoty

Kožené kalhoty mnozí používají jako „korzet“ na spodní část těla, dejte si ale pozor, aby to co dole stáhnete, nahoře nevylezlo.

Kožená sukně

Kožená sukněKožená sukně

Zkuste prošívanou koženou sukni se zdobením v podobě zipů nebo pyramidek.

Motorkářské boty:

Motorkářské boty ChanelMotorkářské boty Chanel

Věřily byste, že motorkářské boty můžete sehnat v obchodě Chanel? Ne? Ale můžete! Boty byly upraveny tak, aby vyhovovaly ženskému vkusu.

Punk móda

Punk je plnohodnotný módní trend a jeho cílem je šokovat. Tak co budete potřebovat – boty Doc Martens, úzké džíny a kožené kalhoty. Z doplňků bude kralovat obyčejný spínací špendlík.

Spínací špendlíkySpínací špendlíky

Styl 60. let

Ježí se vám vlasy hrůznou z letošních trendů? Ale nebojte se, na své si přijdou i opravdové dámy, protože trendy budou i 60. léta.

Luis VuittonLuis Vuitton

Žena v domácnosti:

Sukně pod kolena, úzký pas zvýrazněný páskem a zvlněný culík. Už se vám to vybavuje? Dokonalá žena, která čeká doma na svého manžela s teplou večeří? Módní inspiraci hledejte v černobílých filmech a na přehlídkách Louis Vuitton a Prada. Sukně je pevná a drží tvar, proto vybírejte z těžších textilií, ale barvy budou naopak svěží, světlé, pastelové, zkusit můžete i pruhy nebo květinový potisk.

Babiččina sukně:

Ne abyste šly babičce drancovat šatník, jedná se o plisovanou sukni z obchodu. I když by se to nemělo, trend si ji vyžaduje ve spojení se sandály a ponožkami.

Kostkovaná sukně Luis VuittonKostkovaná sukně Luis Vuitton

Kostkované sukně:

Ideální postava v 60. letech byly přesýpací hodiny a na tom se stavěly trendy. To znamená jediné – zvýrazněný pas. Rovná sukně s vysokým pasem, v délce pod kolena a rozparkem na zadní straně. Další alternativou je skládaná nebo plisé sukně.

Článek Trendy na jaro 2011 - klíčový vzhled byl publikován 9. února 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...