Stahovací prádlo – i v něm může být žena sexy

Tagy:  spodní prádlo, prádlo, kalhotky, tanga, push up, podprsenky, stahovačky, stahovací prádlo

Stahovací prádlo – i v něm může být žena sexy

I když se stále schováváme do huňatého a teplého oblečení, výrobci spodního prádla už začínají představovat své módní kolekce. V následujících řádcích se dozvíte, jaké barvy budou pro letošní sezónu IN, zdali je stahovací prádlo trendy či ne a mnoho dalších zajímavostí v oblasti dámského spodního prádla.

autor: sheilasuautor: sheilasu

Barevné prádlo

Možná vás to ani nepřekvapí, ale nosit se budou odstíny béžové, vanilkové, šedé a tyrkysové. I když se vám zdá nejsvůdnější barva černá či červená, raději ji tuto sezónu vynechejte. Zkuste se obléknout do tyrkysové podprsenky s krajkou a super stahovacími kalhotky. Tento trend se opět dostává po několika letech do módy.

Spodní prádlo jaro/léto 2011

Letošní rok zahalí prodejny se spodním prádlem hlavně stahovací kalhotky a pudrové barvy. Převládat budou hlavně krajky, zajímavé detaily, barvy i střihy. Zkrátka budete si mít z čeho vybírat.
V kurzu budou podprsenky na ramínka, krajkové, push-up podprsenky, ale i klasické střihy. Co bude absolutní novinkou? No přece již zmíněné tvarující prádlo. Tento typ spodního prádla ocení nejen dámy, které po dlouhé zimě potřebují zakrýt nějaké to kilo navíc, ale i pánové si jistě přijdou na své. Už dávno se nedělají obyčejné „humpolácké“ a nepřitažlivé střihy. Nebojte se, že do obchodů přijde vlna babiččiných „bombarďáků“. Věřte nebo ne, i stahovací či chcete-li tvarující prádlo, může vypadat velice sexy.

autor: longsifang2010autor: longsifang2010

Zlaté staré časy

Na návrháře padla jakási vlna a nostalgie po starých dobrých časech. Alespoň tomu odpovídají i další módní trendy v oblasti spodního prádla. Střihy budou nejen upnuté a stahovací, ale také volnější. Kalhotky se jaksi prodlouží do délky a vévodit bude spíše krajka a jemné hedvábí.
Návrhářům se to říká lehce … ale jak máme doma přesvědčit partnera, že právě toto volné a na první pohled větší prádlo, je trendy? Nebojte se, věřte, že typ prádla, které viděla vaše drahá polovička dosud pouze ve filmech pro pamětníky, zajisté ocení. Mějte na paměti, pryč s bavlnou, zelenou má satén a již zmíněná krajka.
Nebojte se tohoto nového trendu a směle do toho. Dopřejte na jaře vašemu zadečku trochu volnosti a vyměňte tanga za volnější saténové kalhotky.
Malou nevýhodou tohoto prádla je, že vám opticky zmenší postavu, ale vždyť si můžete pomoc např. botami nebo pantoflem na podpatcích. A co bude opravdovou třešničkou na dortu? Sexy prádlo a dřevákové vysoké pantofle.

autor: priceinspectorautor: priceinspector

Dámy, hurá na nákupy!

Článek Stahovací prádlo – i v něm může být žena sexy byl publikován 3. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...