Kabelky Valentino pro jaro a léto 2011

Tagy:  Valentino, kabelky, 70. léta, luxus, kvalita, elegance, návrhář

Sponzorované odkazy:

Kabelky Valentino pro jaro a léto 2011

Máte ráda sedmdesátá léta s trochou moderního nadhledu? Není nic lepšího, než si pořídit kabelku z kolekce Valentino pro jaro a léto 2011.

Nadčasová kolekce Valentino

Designéři si pro letošní jaro a léto 2011 usmysleli, že vytvoří kabelku ve stylu sedmdesátých let. Byli inspirování klasikou a retro stylem a zcela se vyhnuli přílišnému zdobení.
Značkový dům Valentino tak na trh uvedl nově přicházející výběr moderních kabelek v různých kožených variacích s jednoduchým a jemným zdobením. Jedná se převážně o metalické cvočky a jiné drobné, zato rafinované, detaily.
Valentino uvedl na trh mini brašničky, psaníčka, ale také mini kabely na ramena v nejrůznějších tvarech a barevného provedení. Nečekejte příval květinových vzorů a divokých potisků, ale závan klasiky a jednoduchosti.

Pastelové barvy

Změna je život, a zdá se, že tato obří změna módnímu domu skutečně prospěla. Valentino představil jarní kolekci kabelek v pestrých pastelových barvách. Převládá spíše krémová, růžová, tělová a nechybí ani klasicky černá barva. Letošní kabelky ovšem nemají žádné pestré a křiklavé vzory. Možná vás tato kolekce na první pohled nikterak neosloví, zato co se do praktičnosti týče, určitě vás ihned dostane!

autor: cheapestonlinedeals.comautor: cheapestonlinedeals.com

70. léta a romance

Jarní kolekci Valentino můžeme představit a přezdívat jako elegantní, apartní a uhlazený styl. Návrháři hledali svou inspiraci při tvorbě kabelek hlavně v sedmdesátých letech. A opravdu se povedlo! Dalším z převládajících motivů při jejich tvorbě je romance. Takové kabelky si můžete vzít nejen k formálnímu outfitu, ale také je můžete kombinovat s ležérním oblečením. Kabelky mají většinou maličká ucha v kombinaci s jinými detaily. Cenově jsou poměrně vysoko, neboť k jejich výrobě byly použity hlavně krokodýlí nebo telecí kůže.

V jednoduchosti je krása, autor: styledropsV jednoduchosti je krása, autor: styledrops

Návrhářům patří dík

Velké díky patří hlavně návrhářům Maria Grazia Chiuri a Pier Paoolo Piccioli, které se na tvorbě těchto novodobých a trendy kabelkách podíleli vysokou mírou. Právě oni jsou totiž hlavními aktéry, které stojí za touto výraznou změnou ve stylu módního domu Valentino.
Kabelky se díky nim hodí nejen na party, večerní akci nebo jen tak ven, ale také pro zcela formální událost.

autor: aboutfavorautor: aboutfavor

Kvalita a luxus

Značka Valentino je známá snad po celém světě. Její styly udávají jisto jistě módní trendy aktuálních sezón. Letošní kabelky pro rok 2011 dodají vašemu celkovému looku luxus, uhlazenost a komfort. Buďte i vy na jaře stylová a originální, pořiďte si značkovou kabelku Valentino a nebo se alespoň inspirujte jeho vytříbenou jarní kolekcí.

Článek Kabelky Valentino pro jaro a léto 2011 byl publikován 27. března 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...